No widzisz juz alukard sie proponuje ze sprzedaza.
Ale jak bys sie nie zdecydowal to odpale Ci moja w Sierpniu jak poczekasz. Ja wlasnie bede zakladal cala nowa konsole, wiec ta sprzed liftu nie bedzi mi juz potrzebna.
Pozdrawiam
[A6 C5] szufladka wewnetrzna - demontaż
-
- Forum Audi A6 / A7
mam takie pytanko, jak wyjąłem już kieszeń do której to ta szufladka się wsuwała, to gdzie mogła wpaść ta zębatka? widzę że tam jest taka dziura, nie wiem dokąd ona prowadzi? Czy jest sens wogole podjęcia próby szukania tej zębatki?
[ Dodano: 2009-06-25, 13:22 ]
Czy ta dziura ma ujście gdzieś do kieszeni radia, czy na zewnątrz auta, czy może jeszcze gdzieś...? dzięki za podpowiedzi
Czy ta dziura ma ujście gdzieś do kieszeni radia, czy na zewnątrz auta, czy może jeszcze gdzieś...? dzięki za podpowiedzi

- alukard
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi A6 Jacek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
mam wal na ggarthurr pisze:ja chcęalukard pisze:chyba ze chcesz drogi kubek jak mam u siebie;p
![]()
masz??

[ Dodano: 2009-06-25, 15:30 ]
na dol do tunelumarcin290890 pisze:mam takie pytanko, jak wyjąłem już kieszeń do której to ta szufladka się wsuwała, to gdzie mogła wpaść ta zębatka? widzę że tam jest taka dziura, nie wiem dokąd ona prowadzi? Czy jest sens wogole podjęcia próby szukania tej zębatki?
pewnie spadla z radia na dol
wyciagnij dolny mieszek i popielniczke i grzebaj ale ciezko bedzie znalesc