diabel pisze:eneron, ok, udalo ci sie, ale myslisz, ze wszyscy na allegro to frajerzy, dajacy ci za darmo cos, co kosztuje stowke? Ja bym na to nie liczyl. Zawsze moze sie okazac, ze gosciu wymontuje joystick z tunelu i wysle sam tunel. I nie masz prawa reklamacji, bo w w aukcji nigdzie o nim nie pisze. Poza tym joystick moze byc uszkodzony, klejony, mogl sie zlamac przy transporcie. I znowu: nie masz prawa reklamowac.
diabel ale to źle, że za tyle kupiłem? Nie każdy na Allegro to cwaniak i naciągacz i nikt nikogo nie zmusza do kupowania

ale i tak gdy coś kupuję
najpierw dzwonię, upewniema się, wypytuję i dopiero klikam Kup Teraz a jeśli coś mi nie przypasuje po prostu tego nie kupuję

Myślisz, że ja brałem cały tunel w ciemno? Zadzwoniłem do kolesia, zapytałem czy jest sprawny regulator, niepołamany, udzielił mi satysfakcjonującej odpowiedzi więc czemu miałbym nie kupować? :-P
Jak widać sprzedający wycenil cały tunel z regulatorkiem na 40 zł to grzech było tego nie kupić
pozdro

A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem