Witam wszystkich, mamy mały problem ponieważ kumpel ostatnio się na nas wypiął i zostaliśmy sami z przełożeniem recaro do naszego Audi. Niestety średnio się na tym znamy nie nie wiemy od czego zacząć. Przeszukałam forum i neta i coś tam znalazłam ale tak słabo jeżeli chodzi o podłączanie elektryki a tego obawiamy się najbardziej. Proszę o jakąś pomoc od czego najlepiej zacząć i czy coś nam jest jeszcze potrzebne do podłączenia el. Z foteli wystają tylko kable.
Dodatkowo mamy nagłośnienie i subufer bose.
Przesyłam zdjęcia foteli i nagłośnienia. Proszę pytać na pewno opowiem i dziękuj za każdą pomoc
[audi A6 C5 Avant] Przekładka zwykłych do recaro + BOSE
Rozumiem, że fotele nie mają kostek, tylko obcięte kabelki?
Trzeba będzie dokupić kostki, przedłużyć (jeżeli potrzeba) kabelki - np. lutując.
Schematy elektryczne są na forum - jednak jeśli w ogóle się na tym nie znacie... to lepiej się nie bawcie.
Co do samych foteli, to jest to dość prosta operacja, trzeba mieć tylko zestaw kluczy nasadowych i śrubokręty.
Co do Bose - rozumiem, że macie instalacje w Aucie która pozwoli wam na podłączenie BOSE? Niestety to nie jest tak, że tylko wkładacie i podpinacie kostki
Z resztą, kostki od wzmacniacza też widzę są poobcinane.
Dajcie zdjęcia od dołu foteli. Zobaczymy jak wyglądają wiązki przewodów.
Trzeba będzie dokupić kostki, przedłużyć (jeżeli potrzeba) kabelki - np. lutując.
Schematy elektryczne są na forum - jednak jeśli w ogóle się na tym nie znacie... to lepiej się nie bawcie.
Co do samych foteli, to jest to dość prosta operacja, trzeba mieć tylko zestaw kluczy nasadowych i śrubokręty.
Co do Bose - rozumiem, że macie instalacje w Aucie która pozwoli wam na podłączenie BOSE? Niestety to nie jest tak, że tylko wkładacie i podpinacie kostki

Dajcie zdjęcia od dołu foteli. Zobaczymy jak wyglądają wiązki przewodów.