witam nie wiem czy to do wnętrza czy gdzie indziej z góry przepraszam
o tuż to jadę samochodem i co jakiś czas zawieszają mi się wszystkie zegary prędkościomierz paliwa obrotów dokładnie wszystkie w tym samym momencie co możne być przyczyna i czy jest to możliwe do samodzielnego naprawienia??
a i po jakimś czasie tez w jeździe czy nawet w postoju zegary wracają do normy
audi a6 c5 avent
a tak przyokazji ma moze ktos ksiazke sam naprawiam audi a6 c5
problem z zegarami
-
- Forum Audi A6 / A7
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Nie ma typowej sam naprawiam dla A6 C5 po Polsku - jest niemiecka http://sowirdsgemacht.com/vorauswahl/114/Audi-A6.html , i Bentley manual amerykański. Było coś jeszcze po rosyjsku ale nie pamiętam jak to się nazywało.
Wiele wspólnych rzeczy można znaleźć w sam naprawiam A4 B5 lub dla Passata. Jak chcesz mieć wszystko to poszukaj w sieci ElsaWin
Wracając do tematu - masz pół fisa? czy cały fis? Te półfisy często padają zwłaszcza produkcji Jaegera. Trzeba znaleźć elektryka który to ogarnia albo szukać zegarów na wymianę.
Wiele wspólnych rzeczy można znaleźć w sam naprawiam A4 B5 lub dla Passata. Jak chcesz mieć wszystko to poszukaj w sieci ElsaWin
Wracając do tematu - masz pół fisa? czy cały fis? Te półfisy często padają zwłaszcza produkcji Jaegera. Trzeba znaleźć elektryka który to ogarnia albo szukać zegarów na wymianę.
-
- Forum Audi A6 / A7
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
No to pewno licznik zaczyna kończyć swój żywot , możesz jeszcze sprawdzić dla pewności po wyjęciu go jakiej jest firmy Jeager czy VDO , możliwe Vagiem będzie widać w okienku Component co to za licznik.
Jak pisałem wyżej poszukaj firmy która się tym zajmuje ale koszt jest nawet do 600 zł lub od razu wrzucać licznik z pełnym fisem. Jest parę tematów o tym na forum.
Jak pisałem wyżej poszukaj firmy która się tym zajmuje ale koszt jest nawet do 600 zł lub od razu wrzucać licznik z pełnym fisem. Jest parę tematów o tym na forum.
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
-