plastik nad głową
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
plastik nad głową
Mam koledzy pytanko. czym się róznia plastiki nad głową gdzie w poliftowych wersjach jest tam informacja o wylaczeniu airbaga pasazera a w przed nie ma nic i spotkalem jeszcze takie które mają dwie kratki po bokach co tam jest bo wyglada interesujaco. czy da sie zamontowac wylacznik airbaga w przedlifcie z wykozystaniem tej stacyjnki na kluczyk lampki i co tam jeszcze bedzie potrzebne? i te krateczki od czego sa bo nie daje mi to spac...
Nie bój się eksperymentów. Amatorzy zbudowali Arkę Noego a fachowcy Tytanic-a
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Lampka od airbaga pasażera jest w zależności od wyposażenia w przedlifcie też są , te krateczki są do mikrofonu zestawu telefonicznego.
Musiałbym sprawdzić w Elsie ale instalacja jest na 99% przygotowana to założenia wyłącznika - czyli potrzebujesz lampki z kontrolką , włącznika na kluczyk z osłoną , i kodowanie sterownika. Dokładałem już ten włącznik w A4 B5 tam za schowkiem była kostka do włącznika.
Musiałbym sprawdzić w Elsie ale instalacja jest na 99% przygotowana to założenia wyłącznika - czyli potrzebujesz lampki z kontrolką , włącznika na kluczyk z osłoną , i kodowanie sterownika. Dokładałem już ten włącznik w A4 B5 tam za schowkiem była kostka do włącznika.