[Audi A6 C5] Oswietlenie gorne
[Audi A6 C5] Oswietlenie gorne
Hej,
pytanie mam odnosnie oswietlenia gornego, nie moge znalesc odpowiedzi na pytanie w serwisowce.
Otoz chodzi mi o takie dwie diody w gornym panelu oswietlenia toz przy lusterku wew. Co to jest?Swieci na czerwona??
Druga sprawa dotyczy zaraz obok tych diodek klapki ktora ustawie sie w lini prostej do panelu lub pod katem prostym?
pytanie mam odnosnie oswietlenia gornego, nie moge znalesc odpowiedzi na pytanie w serwisowce.
Otoz chodzi mi o takie dwie diody w gornym panelu oswietlenia toz przy lusterku wew. Co to jest?Swieci na czerwona??
Druga sprawa dotyczy zaraz obok tych diodek klapki ktora ustawie sie w lini prostej do panelu lub pod katem prostym?
No taki bajer szczegolnie jak sie reke przyblizy to czerwona jest. Tani chwyt na laski :Psadzik65439 pisze:co do klapki to masz dodatkowy "odsloneczki" zeby jak jedziesz pod slonce swiatlko nie przebijalo Ci pomiedzy isterkiem a linia dachu
a jesli chodzi o lampki to sam nie wiem
zapewne pomysl inzynierow audi na jakies podswietlenie srodka
powiem ze dosc fajnei to wyglada
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Nie jesteś romantykiem kolego :-Dfirefox pisze:No taki bajer szczegolnie jak sie reke przyblizy to czerwona jest. Tani chwyt na laski :P
A tak na serio to uważam, że to mądry pomysł bo subtelnie oświetlają kabinę, podobnie jest z klamkami od środka.
Przypuszczam, że jest mozliwość wyłączenia tych lampek przez VAGa... np. w nowym Passacie można to zrobić przez ustawienia z manetki na FISie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Oswietlenie gorne
diodki do podswietlenia konsoli srodkowej (jak w bmw)firefox pisze:Hej,
natomiast panel to klapka przeciwsloneczna w wersji na usa/kanade montuje sie w jej miejsce system OnStar
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
-
- Forum Audi A6 / A7
koledzy mam pytanko..
w mojej Audi a6 1997 rok.
gdy otwieram drzwi przednie od strony pasażera zaczynaja migac grne lamki podswietlajace wnetrze i lamka podswietlajaca nogi pasazera... po chwili migania gorna gasnie zupelnie i miga tylko ta dolan
dzieje sie to tylko gdy odwieram drzwi od strony pasazera...... od strony kierowcy jest wszystko ok..
w mojej Audi a6 1997 rok.
gdy otwieram drzwi przednie od strony pasażera zaczynaja migac grne lamki podswietlajace wnetrze i lamka podswietlajaca nogi pasazera... po chwili migania gorna gasnie zupelnie i miga tylko ta dolan

kolego, proszę powiedz coso tym więcej!-=Rafal=- pisze:Mikrostyk w drzwiach pasazera.
U mnie samochód w ogóle nie reaguje na otwarcie drzi przednich pasażera.
Nie zapalają się lampki w nogach i dwie na boczku.
Nie włącza się również "porwaniówka" chociaż przy pozostałych drzwiach działa.
Najgorsze jest to, że nie zapala mi się W OGÓLE światło w całej kabinie po otwarciu którychkolwiek drzwi i mam nadzieję, że problem leży właśnie w drzwiach pasażera.
Audi C5 1.9 TDi Sedan
Audi C6 2.7 TDi Avant
Audi C6 2.7 TDi Avant