[a6 2.5 v6] obszycie kierownicy skórą
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6] obszycie kierownicy skórą
Witam !
Znacie moze jakieś zakłady godne polecenia zajmujące sie obszywaniem kierownicy skórą w Małopolsce, bo moja jest bardzo zniszczona, interesuje mnie tez koszt takiej zabawy i jak jest możliwość to strona www.
Pozdrawiam
Znacie moze jakieś zakłady godne polecenia zajmujące sie obszywaniem kierownicy skórą w Małopolsce, bo moja jest bardzo zniszczona, interesuje mnie tez koszt takiej zabawy i jak jest możliwość to strona www.
Pozdrawiam
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jest możliwość i niekosztuje to zbyt drogo.
Tu masz namiar na firmę z Wadowic:
F.P.H. "MONEX"
Klecza Dolna 102
34-124 Klecza Górna ( koło Wadowic )
tel. kom. 605 451 676
www.monex.webd.pl
Jaszczur-gl obszywał tam cała tapicerę
usluga-obszywanie-tapicerki-skora-eco-s ... ht=sk%F3ra
poleca ten zakład, więc dzwoń śmiało
Tu masz namiar na firmę z Wadowic:
F.P.H. "MONEX"
Klecza Dolna 102
34-124 Klecza Górna ( koło Wadowic )
tel. kom. 605 451 676
www.monex.webd.pl
Jaszczur-gl obszywał tam cała tapicerę

usluga-obszywanie-tapicerki-skora-eco-s ... ht=sk%F3ra
poleca ten zakład, więc dzwoń śmiało

-
- Forum Audi A6 / A7
tak tylko orginalna kierownica w dobrym stanie to wydatek ok 250-350zł gdzie i tak jest używana,a obszycie nową skurą to 140-200zł. więc jest różnica.gembas pisze:Witam,ja bym proponowal nie obszywanie tylko zakup ori kierki w skorze!pozdrawiam!
no chyba,że masz jakąś na zbyciu :mrgreen: :?:
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Jaszczur-gl, wiem kolego właśnie się z nimi kontaktowalem :mrgreen:
ShoofeL, dzięki za namiar,jak będzie po wszystkim to dam fote :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-17, 17:55 ]
tylko jeszcze jedno :oops: powie mi ktoś jak krok po kroku zdemontować kierownice
wielkie dzięki :mrgreen:
ShoofeL, dzięki za namiar,jak będzie po wszystkim to dam fote :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-17, 17:55 ]
tylko jeszcze jedno :oops: powie mi ktoś jak krok po kroku zdemontować kierownice
wielkie dzięki :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Mogbyś powiedzieć co obszywałeś w tej firmie?? okazuje się, że to na dolnym śląsku czyli moje województwo, a ja właśnie poszukuję dobrej sprawdzonej firmy , w której ewentualnie mógłbym obszyć wnętrze (fotele,kanapa,boczki, podłokietnik) powiedz coś o tej firmie...czy warto byłoby u nich to zrobić??rober pisze:Ja osobiscie polecam Ci Carsdream .
Korzystałem z usug tej firmy i byłem bardzo zadowolony
Witam!
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc wygrzebałem ten
Mam już u siebie kierownicę obszytą nową skórą, wszystko pięknie ładnie, zabrałem się do demontaży starej, jedną śrubę wykręciłem bez problemu a z drugą okazało się, że jest kłopot - ktoś pchał tam palce i śruba imbusowa ma przekręcony łepek (klucz 4mm obraca się). Postanowiłem podjechać do mechanika, aby wykrętakiem to potraktował, jestem umówiony na poniedziałek. Jednak, w między czasie zrodził się inny problem, nastraszył mnie mechanior, że jak wyjmie się poduszkę i na nowo włoży to trzeba coś kompem na nowo kodować itp, samo odłączeniu aku nie pomoże bo niby gra ale poducha nie zadziała jak będzie potrzebna, niby nie problem, ale komuś trzeba płacić za podłączenie do kompa i usługę... Jeżeli ktoś przerabiał temat proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc wygrzebałem ten

Mam już u siebie kierownicę obszytą nową skórą, wszystko pięknie ładnie, zabrałem się do demontaży starej, jedną śrubę wykręciłem bez problemu a z drugą okazało się, że jest kłopot - ktoś pchał tam palce i śruba imbusowa ma przekręcony łepek (klucz 4mm obraca się). Postanowiłem podjechać do mechanika, aby wykrętakiem to potraktował, jestem umówiony na poniedziałek. Jednak, w między czasie zrodził się inny problem, nastraszył mnie mechanior, że jak wyjmie się poduszkę i na nowo włoży to trzeba coś kompem na nowo kodować itp, samo odłączeniu aku nie pomoże bo niby gra ale poducha nie zadziała jak będzie potrzebna, niby nie problem, ale komuś trzeba płacić za podłączenie do kompa i usługę... Jeżeli ktoś przerabiał temat proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam
dzięki za wsparcie
jutro się wyjaśni mam nadzieję, najbardziej przejmuję się wykręceniem tej śruby, bo jednak to w sumie wnętrze i trzeba ostrożnie...
[ Dodano: 2009-08-24, 21:46 ]
Operacja zakończona sukcesem, obszycie nową skurą kierownicy to świetny pomysł ! Oczywiście airbag nie pokazuje blędów, wystarczyło odłączenie aku

[ Dodano: 2009-08-24, 21:46 ]
Operacja zakończona sukcesem, obszycie nową skurą kierownicy to świetny pomysł ! Oczywiście airbag nie pokazuje blędów, wystarczyło odłączenie aku

A6 C4 2.8 AAH quattro MT jest
A8 D2 2.8 AAH quattro MT sprzedane
S8 D2 FL - niestety sprzedane
A6 C5 Allroad 2,7 MT - projekt silnika RS4
A8 D2 2.8 AAH quattro MT sprzedane
S8 D2 FL - niestety sprzedane
A6 C5 Allroad 2,7 MT - projekt silnika RS4