[Audi A6 C5] Jak zregenerować plastiki i gumową okleinę??
[Audi A6 C5] Jak zregenerować plastiki i gumową okleinę??
Witam, każdy kto ma poliftową a6 zapewne wie o co mi chodzi... niestety. Znalazłem gościa, który zajmuje się ondową wszelkiej maści plastików, przycisków i np włącznika świateł. Jak tylko będę mógł postawić auto na dłużej to mu wyślę. Moje pytanie jak zregenerować drobne odpryski z tych plastików samemu?? Czy jest jakaś guma w sprayu do tych elementów z okleiną taką jakby gumową jak np na bokach drzwi i wkoło kierownicy. Z gumami na drzwiach sobie na razie poradziłem tak, że po prostu je całe zdjąłem
, ale np koło kluczyka za duża powierzchnia żeby ściągać całe. Macie jakiś patent?? Pozdrawiam

Jeśli Ci pomogłem nie wciskaj "pomógł", po prostu Ty pomóż następnym razem 

- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja pouzupełniałem niewielkie odpryski na przyciskach matowym Humbrolem i nic nie widać.
Zeby zlikwidowac większe uszkodzenia trzeba prysnąć cały element.
Też mam obrypaną okolicę stacyjki, ale widzę to tylko siedząc na fotelu pasażera, siedzę tam niezwykle żadko, tylko wtedy, gdy kobita zwozi mnie z jakiejś imprezy, a wówczas mało co mi przeszkadza, więc temat olewam :-P
Zeby zlikwidowac większe uszkodzenia trzeba prysnąć cały element.
Też mam obrypaną okolicę stacyjki, ale widzę to tylko siedząc na fotelu pasażera, siedzę tam niezwykle żadko, tylko wtedy, gdy kobita zwozi mnie z jakiejś imprezy, a wówczas mało co mi przeszkadza, więc temat olewam :-P