Witam. Mam następujący problem. Zakupiłem Audi A6 C5 rok 1999 sedan, nie było w bagażniku subwoofera (a oryginalnie powinien tam być ponieważ posiada system bose) gdy zaglądnąłem w miejsce gdzie powinien być okazało się, że jest obcięta wtyczka, którą podłącza się do wzmacniacza. Udało mi się nabyć odpowiedni subwoofer wraz ze wzmacniaczem ale niestety nie wiem jak mam go podłączyć (chciałem zakupić odpowiednią wtyczkę w serwisie ASO, ale niestety nie mają jej w sprzedaży) jedyna opcja jaka mi pozostała to podłączyć się bezpośrednio do wzmacniacza poprzez "szybko złączki jakie montuję się do głośników samochodowych" Poniżej przesyłam zdjęcia jaki posiadam subwoofer wraz ze wzmacniaczem. Jeżeli ktoś mi jest w stanie opisać lub zrobić zdjęcie, które przewody(jakiego koloru) gdzie powinny być podłączone do (kostki) w moim przypadku do wzmacniacza, to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Piotrek.
Widziałem ten temat, ale znacznie odbiega on od mojego problemu. Ponieważ ja w ogóle nie mam kostki i subwoofer został zakupiony z innego auta. Radio posiadam oryginalne więc myślę, że po podłączeniu wzmacniacza i subwoofera będą normalnie grały...
Pozdrawiam
musisz sobie zdac zsprawe z tego ze nagłosnienie BOSE jest 2ohm
1 do 5 gniazda nie wykorzystane
6 - Masa sygnału do radia -R- (wspólna masa czincz )
7 - Tylny sygnał z prawej strony do radia -R-
8 - Tylny sygnał z lewej strony do radia -R-
9 - Przedni sygnał z prawej strony do radia -R-
10 - Przedni sygnał z lewej strony do radia -R-
13 - +12V
16 - Głośnik z przodu z lewej strony (-)
17 - Głośnik z przodu z lewej strony (+)
18 - Głośnik z przodu z prawej strony (+)
19 - Głośnik z przodu z prawej strony (-)
20 - Głośnik z tyłu z lewej strony (-)
21 - Głośnik z tyłu z lewej strony (+)
22 - Głośnik z tyłu z prawej strony (+)
23 - Głośnik z tyłu z prawej strony (-)
24 - GND
25 - WZBUDZENIA WZMACNIACZA