Szukałem orginalnej ale jakoś nie znalazłem i puki co będzie taka.
Wiem że nie ma to jak orginał, proszę was o szczere opinie.

Zasadnicza rzecz to taka,że A6 C5 po lifcie ,czyli od 2002 nie ma już gwintowanych gałek.x_files pisze:Dzięki. No to będę się jutro w to bawił. Rozumiem, że kręcę w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara?
Zastanawiam się tylko czy to co kupiłem podejdzie do mojej A6. Coprawda producent pisze, że tak ale jak to oglądam to średnio w środku widzę gwint
Nabyłem takie coś - http://www.tuning1.com/info,4015
Misiek,nic nie skracałem,to tylko takie wrażenie,ponieważ nie ma już tej ozdobnej tulejki metalowej pod gałką, tak jak to jest w oryginale.Ta faktycznie po zamontowaniu jest odrobinę niżej.Mnie osobiście ta gałka podświetlana od (DORJANA) lepiej leży w dłoni,a już nie wspomnę o efekcie podświetlenia wieczorem.-Misiek- pisze:grzymek72, skracałeś u siebie tego pręta czy to tylko ta Twoja nowa gałka sprawia wrażenie, że jest krótszy lewarek?
Porządna praca tego kolesia. :mrgreen:grzymek72 pisze:
Niedawno zmieniałem na podświetlaną (od DORJANA).
Ja też zakupiłem tą gałeczkę, ale dokupiłem od niej jeszcze mieszek bo mój był już lekko dojechany. Tak z ciekawości gdzie się podpiąłeś pod sterowanie lusterek, czy pod zapalniczkę ? Czy może jakiś inny patencik?Jurek85 pisze:grzymek72 napisał/a:
Wpiąłem się w sterowanie lusterek, bo najbliżej i najprościej,także podświetlenie gałki startuje razem z całą resztą środka(czyli od postojowych),naprawdę wygląda to ślicznie! zdjęcia tego nie oddają,sam zobaczysz jak zamontujesz. Wpiąłem się w przewody: biało-niebieski i brązowy,piszę dla ułatwienia, chyba że już wiesz. Tylko ja mam składane lustra, nie wiem jak u Ciebie i czy ewentualny brak tej funkcji coś zmienia w kolorach przewodów.Shade pisze:Ja też zakupiłem tą gałeczkę, ale dokupiłem od niej jeszcze mieszek bo mój był już lekko dojechany. Tak z ciekawości gdzie się podpiąłeś pod sterowanie lusterek, czy pod zapalniczkę ? Czy może jakiś inny patencik?Jurek85 pisze:grzymek72 napisał/a: