Witam,
mam pytanko do właścicieli ww foteli, jak to się sprawdza i czy warto by za tym się rozglądnąć celowo szukając przyszłej furki.
Dodam że ostatnio siedziałem w sklepie w takim fotelu z masażem i był wypasik, a jak to się ma do samochodowych foteli? S klasy mercedesa z masażem???
Pozdro
[Audi A6 C5] fotele z masażem
- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: fotele z masażem
IMO ten masaż w mercu jest nic nie wart. To tak jakbyś sobie jeździł wypychaczem lędźwiowym w górę i w dół.goral81 pisze:jak to się ma do samochodowych foteli? S klasy mercedesa z masażem???
Pozdro
Może jestem za młody żeby to docenić, ale moim zdaniem to zbędny wypas. Do tego szybko się nudzi.
"Owy masaż polega na tym że musisz sobie trzymać guzik na fotelu i się masować. . . góra dół i wypchnięcie i wklęśnięcie. . " za taki masaż to dzięki 
nie, koledzy po porostu w kilku ogłoszenia w c5 widziałem przednie fotele z masażem, jeśli sprawa się tyczy tego tekstu powyżej to sprawa załatwiona
a co do S klasy to pamiętam w jakimś top gear, Clarcson się jarał że super działa i tyle.
pozdro

nie, koledzy po porostu w kilku ogłoszenia w c5 widziałem przednie fotele z masażem, jeśli sprawa się tyczy tego tekstu powyżej to sprawa załatwiona

a co do S klasy to pamiętam w jakimś top gear, Clarcson się jarał że super działa i tyle.
pozdro
1.8T+