Fotele Recaro do C5
Fotele Recaro do C5
Panowie mam takie pytanie. czy latem w czarnych fotelach Recaro z przetłoczeniami dupa się bardzo będzie pocić?? Czy maja dość dobrą cyrkulację zrobioną powietrza 

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ahcarb, masz okazję, bierz recaro, będziesz Pan zadowolony
Nie mam solara, w tym roku większość lata spędziłem w aucie nabijając kilometry, i ani razu nie zapociłem dupska,
ani ja ani osoby które jeździły ze mną.
W zimie zaś grzanie foteli też daje rady, a w zimie i tak nie siada się do auta w spodenkach 

Warsztat, naprawy Audi A6.
- Lucky Luke
- Forum Audi A6 / A7
A ja bym czarnych sobie nie dokładał.
Kiedyś w innym aucie miałem czarne recaro i jak fura postała na słońcu to tak się nagrzewały że parzyły w dupsko, podczas jazdy kolor nie ma większego znaczenia bo i tak klimatyzacja załatwia sprawę.
Tak czy siak czarnych skór nie polecam, dla mnie ideałem są fotele z alcantarą po środku. Skóra tylko ładnie wygląda, a poza tym ma same wady: latem się nagrzewa , zimą jest nieprzyjemna, jest śliska i łatwo ją uszkodzić.
Pisał to użytkownik czterech aut ze skórzaną tapicerką, obecnie mam jasne skórzane recaro i wyglądają ślicznie
Kiedyś w innym aucie miałem czarne recaro i jak fura postała na słońcu to tak się nagrzewały że parzyły w dupsko, podczas jazdy kolor nie ma większego znaczenia bo i tak klimatyzacja załatwia sprawę.
Tak czy siak czarnych skór nie polecam, dla mnie ideałem są fotele z alcantarą po środku. Skóra tylko ładnie wygląda, a poza tym ma same wady: latem się nagrzewa , zimą jest nieprzyjemna, jest śliska i łatwo ją uszkodzić.
Pisał to użytkownik czterech aut ze skórzaną tapicerką, obecnie mam jasne skórzane recaro i wyglądają ślicznie

Bang Bang Lucky Luke
Pozdrawiam quattro-maniaków
Pozdrawiam quattro-maniaków

Jak kolega wyżej, znajdziesz Recaro z alcantara - bierz i nawet się nie zastanawiaj! Komfort siedzenia, przynajmniej moim zdaniem, w porównaniu z pełną skórą jest dużo lepszy. Trzeba jedynie uważać, żeby nie zalać fotela jakąś cieczą, szczególnie lepką, bo może być trudno to odmyć - na skórze przeważnie łatwiej usuwa się zabrudzenia.
Co do koloru skóry...Jasne są ładne, póki są czyste i niezniszczone - niestety ciężko utrzymać je w czystości, a wszelkie załamania, spękania itp wyglądają gorzej niż na czarnej.
Co do koloru skóry...Jasne są ładne, póki są czyste i niezniszczone - niestety ciężko utrzymać je w czystości, a wszelkie załamania, spękania itp wyglądają gorzej niż na czarnej.