[Audi A6 C5 S-Line] Dywaniki do Avanta - gdzie kupić ?
-
- Forum Audi A6 / A7
[Audi A6 C5 S-Line] Dywaniki do Avanta - gdzie kupić ?
Witam właśnie mi się powycierały dywaniki i chciałbym zakupić nowe proszę o sugestie i pomoc w wybraniu właściwych z góry dziękuję.
S-LINE
kupiłem przez allegro i są dobrej jakości. trzeba poczytać w aukcjach przedewszystkim ważna jest grubość. wolę kupuż za 80-100zł. na aukci i mieć parę zetów na płyn do spryskiwacza lub rope :mrgreen:
a tu do wyboru do koloru
http://www.allegro.pl/search.php?utm_so ... nge_view=1
a tu do wyboru do koloru
http://www.allegro.pl/search.php?utm_so ... nge_view=1
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Pytajcie o materiał, z jakiego zrobione są dywaniki!
Ja kupiłem pół roku temu na Allegro dywaniki do Avensisa (dwa do przodu, za 90 zł) i byłem z nich więcej niż zadowolony!
Dywaniki były z weluru Q300 (najgrubszy) ze wzmocnieniem pod nogi kierowcy (naszyty dodatkowy kawał weluru). Pod spodem chropowata guma - nie ślizgały się nawet bez stoperów. Zrobiłem na nich jakieś 15 tys. km i widać było na nich tylko lekkie wgniecenia po obcasach.
Wcześniej miałem jakieś cienkie, które ślizgały się nawet mimo zapięcia stoperami - nie dość, że to wkurza, to jeszcze jest bardzo niebezpieczne, jak pod pedałami zawija się dywanik :-x . Dostałem nówki, gdy kupowałem samochód (samochód był używany, ale z salonu w Niemczech - salon dał swoje dywaniki), a po roku już miałem dziury zrobione obcasami
(przejechałem ok. 15 tys. km).
Teraz kupię takie same Q300 do mojej A6-ki. Cena 85 zł (za 2 sztuki) + 10 zł za stopery, ale trzeba ja nabić samemu. Plus koszty wysyłki.
Ja kupiłem pół roku temu na Allegro dywaniki do Avensisa (dwa do przodu, za 90 zł) i byłem z nich więcej niż zadowolony!
Dywaniki były z weluru Q300 (najgrubszy) ze wzmocnieniem pod nogi kierowcy (naszyty dodatkowy kawał weluru). Pod spodem chropowata guma - nie ślizgały się nawet bez stoperów. Zrobiłem na nich jakieś 15 tys. km i widać było na nich tylko lekkie wgniecenia po obcasach.
Wcześniej miałem jakieś cienkie, które ślizgały się nawet mimo zapięcia stoperami - nie dość, że to wkurza, to jeszcze jest bardzo niebezpieczne, jak pod pedałami zawija się dywanik :-x . Dostałem nówki, gdy kupowałem samochód (samochód był używany, ale z salonu w Niemczech - salon dał swoje dywaniki), a po roku już miałem dziury zrobione obcasami

Teraz kupię takie same Q300 do mojej A6-ki. Cena 85 zł (za 2 sztuki) + 10 zł za stopery, ale trzeba ja nabić samemu. Plus koszty wysyłki.
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.

- danio11118
- Forum Audi A6 / A7