Dodatkowe fotele wersja 7 osobowa.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Dodatkowe fotele wersja 7 osobowa.
Witajcie drodzy użytkownicy C5 budy.
Pytanie moje związane jest z dodatkowymi fotelami które znajdują się w bagażniku czy ktoś posiada tą wersję i jak to jest rozwiązane czy jest to element demontowalny ustawiony zgodnie z ruchem pojazdu czy pod prąd czy chowany w podłodze itd wszystko o tym potrzebuję wiedzieć a na sieci coś znaleÂźć info za bardzo nie mogę.
Pytanie moje związane jest z dodatkowymi fotelami które znajdują się w bagażniku czy ktoś posiada tą wersję i jak to jest rozwiązane czy jest to element demontowalny ustawiony zgodnie z ruchem pojazdu czy pod prąd czy chowany w podłodze itd wszystko o tym potrzebuję wiedzieć a na sieci coś znaleÂźć info za bardzo nie mogę.
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A tu masz wersję z siedzeniami zwróconymi do przodu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46c ... 22e10.html
Warsztat, naprawy Audi A6.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Kontakt:
Na pewno kanapa jest zamocowana bo sam oglądałem to auto. Wiem że podłoga powinna być inna, ale boki bagażnika są dostosowane do kanapy.Guzik77 pisze:szalony, Z tego co wiem to nie ma takiej wersji, a to co tu na foto jest to tylko kanapa położona luÂźno i nie zamocowana. W wersji 7 osób podłoga bagażnika jest inna.
Warsztat, naprawy Audi A6.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sławek
- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
ALe na zdjęciu wyraÂźnie widać że jest kanapa tyłem do kierunku jazdy, zobacz jak na poprzednim zdjęciu wygląda tył oparcia jak jest położony na siedzisku, ma inny kształt niż na drugim zdjęciu,po prostu na Twoim zdjęciu nie widać dokładnie bo siedzisko jest pod dużym kątem a oparcie postawione tyłem do kireunku jazdy.szalony pisze:Na pewno kanapa jest zamocowana bo sam oglądałem to auto. Wiem że podłoga powinna być inna, ale boki bagażnika są dostosowane do kanapy.Guzik77 pisze:szalony, Z tego co wiem to nie ma takiej wersji, a to co tu na foto jest to tylko kanapa położona luÂźno i nie zamocowana. W wersji 7 osób podłoga bagażnika jest inna.