[A6 C5 Avant] Demontaż listew
[A6 C5 Avant] Demontaż listew
Jak w temacie, może ktoś podpowiedzieć jak zdemontować listwy te które są albo metalowe, albo ala drewno, chce zdemontować bo mam w planach okleić carbonem.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
a po co boczek ściagać, bez problemu wychodzą lekko podważone mówie o bocznych przód i tył listwachMahrid pisze:arczi1987 wszystkie listwy siedza na zatrzaskach te z drzwi to nie problem jak zdejmiesz boczki to zobaczysz jak to zdjac,gorzej z ta co sedzi nad schowkiem trzeba powoli podwazac zeby nie polamac.
przednia listwa pod poduchą schodzi trochę gorzej ale nie ma tragedi delikatnie podwarzaj płaskim śrubokrętem i schodzi,
klapkę z radia też bez problemu ściagniesz - wyjmujesz radio ściagasz plastikową ramkę która jest do okoła radia i po lewej i prawej stronie radia znaczy dziurze po radiu masz dwa zatrzaski odchylasz je i wychodzi tak jak radio ,
jak byś chciał oklejać półke przy lewarku to nie wiem czy masz automat czy manual u mnie manula tak samo podwarzasz i schodzi całość ,
To tyle jestem tak samo świeżo po oklejaniu ale ja robiłem na szczotkowane aluminium .
pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce