[C5 AFN] demontaż deski rozdzielczej
[C5 AFN] demontaż deski rozdzielczej
Witam wszystkich, ma ktoś może małego manuala albo jakieś fotostory dotyczące demontażu konsoli, czyli deski rozdzielczej w C5?
nikt tego nie robił? cienko cienko! Wszystkiego mogę się spodziewać przy wyjmowaniu dechy ale na pewno nie strzału jaśków:) szkoda że nie ma żadnego manuala bo znowu stracę kilka godzin na doszukiwanie się śrubek.
Apropos, ma ktoś dobry sposób na krasza? Tylko mi nie piszcie że muszę w ASO zamawiać sterownik bo uklęknę:) Acha, jeszcze jedno, czy jeśli mam napięte pasy z przodu to również tylne będą do wymiany? podłączałem sobię Vaginę ale nie zerknąłem na ten drobiazg.
Apropos, ma ktoś dobry sposób na krasza? Tylko mi nie piszcie że muszę w ASO zamawiać sterownik bo uklęknę:) Acha, jeszcze jedno, czy jeśli mam napięte pasy z przodu to również tylne będą do wymiany? podłączałem sobię Vaginę ale nie zerknąłem na ten drobiazg.
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
noo można chyba się domyśleć :-Pcensored pisze:Tak z ciekawosic , dlaczego demontujesz deske rozdzielcza??
mnie też to czeka

co do crasha wiadomo co trzeba zrobićadasadas pisze:Apropos, ma ktoś dobry sposób na krasza? Tylko mi nie piszcie że muszę w ASO zamawiać sterownik bo uklęknę:) Acha, jeszcze jedno, czy jeśli mam napięte pasy z przodu to również tylne będą do wymiany?

co do pasów, to z tylnymi nie trzeba nic robić, ale przednie oba do wymiany, nawet jak nie bloknięte