[A6 C4 SEDAN] Zatrzaśnięty bagażnik
[A6 C4 SEDAN] Zatrzaśnięty bagażnik
Witam wszystkich, Mam mały ale bardzo denerwujący problem nie mogę otworzyć klapy bagażnika od zewnątrz. Prawdopodobnie cięgno nie kontaktuje. Jestem zmuszony do otwarcia bagażnika innym sposobem próbowałem już przez otwór na narty niestety troszeczkę za daleko myślę żeby oparcie zdjąć już nawet próbowałem, zdjąłem zagłówki lecz mam problem z wyjęciem plastiku w którym siedzą może ma ktoś patent aby je wyjąć ? Jak uda mi się zdjąć oparcie myślę aby wyjąc tylną półkę może będzie gdzieś dostateczna szczelina aby włożyć rękę odkręcić tapicerkę i otworzyć bagażnik. Poszukałem trochę na ten temat i znalazłem również informację że w Audi 80 można się dostać zdejmując tablicę rejestracyjną, stelaż od niej oraz wydłubać te plastiki do wkręcania zostanie wtedy szczelina pod cięgnem czy ktoś tak próbował ? Może macie inne sposoby na taki frustrujący problem ?
Dziękuje i Pozdrawiam
Dziękuje i Pozdrawiam
-
cameleon741
-
gość_
-
lukaszek_82
- Forum Audi A6 / A7

-
Jurek85
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Tylną kanapę da się wyciągnąc bez problemu, jeżeli nie jest składana, ale tam masz na stałe zamontowaną przegrodę metalową, więc na nie wiele zda się ściągnię oparcia.szybki-ens pisze:Gdzie ostatnio na forum był przerabiany temat tylnej kanapy. Nie pamiętam tylko czy to o C4 czy C5 chodziło.
Też nie mam składanej kanapay - podobno był to dodatkowy gadżet w A6 C5
-
lukaszek_82
- Forum Audi A6 / A7

-
gość_
no wiedziałem że gdzieś był temat haMatt_04 pisze:audi-a6-c4-sedan-a6-c4-1995r-jak-otworz ... htm#175414
Poczytaj tutaj kolego :mrgreen: