[Audi A6 C4] Wymiana foteli
[Audi A6 C4] Wymiana foteli
Witam!
Tak mi przyszło do głowy, żeby wymienić sobie fotele na recaro, jako, że mam auto w skórce jasnej to trzeba by było tego się trzymać już i tutaj pojawia się problem, znaleźć takie fotele w przynajmniej dobrym stanie to mało realny temat. Więc przyszła mi do głowy inna myśl, trochę większa rzeźba, ale jaki efekt :mrgreen: czy ktoś może montował fotele od S8 do A6 C4? :-D o właśnie takie : http://moto.allegro.pl/item711368760_re ... cerka.html
liczę na Wasze opinie i komentarze
Tak mi przyszło do głowy, żeby wymienić sobie fotele na recaro, jako, że mam auto w skórce jasnej to trzeba by było tego się trzymać już i tutaj pojawia się problem, znaleźć takie fotele w przynajmniej dobrym stanie to mało realny temat. Więc przyszła mi do głowy inna myśl, trochę większa rzeźba, ale jaki efekt :mrgreen: czy ktoś może montował fotele od S8 do A6 C4? :-D o właśnie takie : http://moto.allegro.pl/item711368760_re ... cerka.html
liczę na Wasze opinie i komentarze
właśnie o tym myślałem, aby podmienić szyny mocujące, na pewno nie pójdzie to P&P ale jak się nad tym posiedzi jakiś czas to na pewno mądrze się to skręci, trzeba teraz coś wypolować na allegro i zimą zabiorę się za rezanko :mrgreen:neo2k pisze:moim zdaniem można by się z tym zmierzyć i nawet nie rzeźbić przy szynach w samochodzie a powalczyć z przekładką szyn z ori foteli do tych nowych.
sam kiedyś też tak zrobie.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
syper pisze:jeśli dobrze pamiętam to któryś z kolegów zaaplikował takie foteliki od ósemki
ooo widzisz, było by bardzo miło gdyby się odezwał, a może przypomnisz sobie z czasem kto to był ? :mrgreen: zimą na 99% zajmę się tym tematem, chyba że wpadną w dobrej cenie oryginalne recaro od c4 ...
a kto mi powie co to za fotele http://gielda.autocentrum.pl/audi-100-2 ... 93273.html bo wyglądają właśnie jak te od A8
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
witam
i co panowie adaptował juz ktos te foteliki z A8 ? do A6 ? moze jakies foto ?
i co panowie adaptował juz ktos te foteliki z A8 ? do A6 ? moze jakies foto ?
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie
www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
z V8 to raczej nie ma problemu ale z A8 

nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
www.ptwm.pl

to chyba o mnie chodzi :lol:Matt_04 pisze:Na 100% ktorys kolega przekladal z V8 i chyba nie bylo wiekszej rzezby poszukam zaraz :-P
co do a8 to też gdzieś widziałem coś takiego ale nie wyglądało to dobrze bo fotele były hmmm jakby za duże. Warto dodać że były to fotele recaro. No i pomijam fakt podłokietnika z którego trzeba zrezygnować <smuty> dla mnie gra nie warta świeczki. Szukać fabrycznych tylko

-
- Forum Audi A6 / A7
były na allegro fajne fotele recaro do a6 w bdb stanie za 1400 zł ale tylko 2 dni
ja bym kupil wlasnie takie fotele :-P :-P sa piękne
u mnie na oryginalnych mam jakies dziwne luzy i na nierownosciach bardzo mnie to wkurza.. ogolnie wygladaja jeszcze fajnie bo nie sa wytarte, mial ktos moze taki problem i to jakos naprawił?

ja bym kupil wlasnie takie fotele :-P :-P sa piękne

u mnie na oryginalnych mam jakies dziwne luzy i na nierownosciach bardzo mnie to wkurza.. ogolnie wygladaja jeszcze fajnie bo nie sa wytarte, mial ktos moze taki problem i to jakos naprawił?
Ostatnio zmieniony 21 cze 2010, 21:12 przez MotoRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A6 C4 2.6 150 KM
Audi A8 D2 4.2 299 KM
Audi A6 C5 1.9tdi 110 KM aktualnie
Audi A8 D2 4.2 299 KM
Audi A6 C5 1.9tdi 110 KM aktualnie