[Audi A6 C4] przycisk na slupku miedzy drzwiami
[Audi A6 C4] przycisk na slupku miedzy drzwiami
Witam,
dzisiaj koledzy w poszukiwaniu syreny od alarmu, znalazlem miedzy drzwiami kierowcy i pasazera znalalzlem przycisk, taki kwadratowy ok 1,5x1,5cm i narysowany mial taki ale glosniczek czy cos, zdjecie podesle jutro, ale wie ktos od czego to moglo byc??
dodam ze alarm to chyba mam fabryczny, a po wcisnieciu owego przycisku nic sie nie dzieje.
pozdro
dzisiaj koledzy w poszukiwaniu syreny od alarmu, znalazlem miedzy drzwiami kierowcy i pasazera znalalzlem przycisk, taki kwadratowy ok 1,5x1,5cm i narysowany mial taki ale glosniczek czy cos, zdjecie podesle jutro, ale wie ktos od czego to moglo byc??
dodam ze alarm to chyba mam fabryczny, a po wcisnieciu owego przycisku nic sie nie dzieje.
pozdro
1.8T+ 

- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
syrene znalazlem bo zamiast piszczec to wyje jak stary kojot ;P
domykanie szyb mam ale kluczykiem w zamku, czaje sie na zakupienie takiej centralki
tylko mysle czy brac te kluczyki "scyzoryk" czy sam pilot do tego, roznica w cenie 20zl,
z tym ze znowu dorabianie grotow i przekladka transpordera w kluczyku.
domykanie szyb mam ale kluczykiem w zamku, czaje sie na zakupienie takiej centralki
tylko mysle czy brac te kluczyki "scyzoryk" czy sam pilot do tego, roznica w cenie 20zl,
z tym ze znowu dorabianie grotow i przekladka transpordera w kluczyku.
1.8T+ 

- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- piotrekkawa
- Forum Audi A6 / A7
Ja kupując swoją audiunie nie miałem alarmu fabrycznego-tak mi się zdaje. Założyłem alarm za 400 zł. i mam domykanie z pilota.Brat w A4 miał fabryczny alarm i domykanie poprzez przytrzymanie kejsa w zamku w pozycji''zamknij'',założyli mu ten sam alarm w tej samej firmie i nawet szyberdach zamyka się z pilota.elmi_k pisze:mozna miec z pilota :mrgreen:bajer domykania szyb maja wszystkie A6 z elektryką ale z kluczyka
wszystko spoko tylko jak chce kupic takie cos, http://remotronix.com/?id=2&kat=20&prod=61 bo potrzebna mi ta centralka do zdalenego sterowania.
1.8T+