[Audi 100/a6 C4] montaż uchwytu na kubek
[Audi 100/a6 C4] montaż uchwytu na kubek
Witam , zastanawiam sie czy ktos z was próbował montować uchwyt na kubek w swoim c4 . Dokładnie chodzi mi o ta półeczke obok włączników na konsoli (obok awaryjnych) . Wiem że kumpel w swoim Audi A3 wyrzeźbił w tym miejscu uchwyt zastanawiam sie czy w c4 jest to mozliwe . Na allegro pełno jest uchwytów np od sharana które na oko mogły by podejść . A jak to jest w rzeczywistości 

Wojt, a w zeczywistosci sie nie da tam upchnac uchwytu.to juz zakrawa na rezanie.
probowalem kilkunastu uchwytow i sa za szerokie.pozatym za glebokie.gdzies na forum jest temat o zrezaniu uchwytu na kubek zamiest jednej z 3 srodkowcyh kratek.a konkretnie tej srodkowej.
w a3 jest w sumie standartowe miejsce na uchwyt wlasnie po jednej lub drugiej stronie awaryjnego wlacznika.twoj koles poprostu mogl kupic uchwyt i go tam zamontowac.
w 100c4 i a6c4 nie nada.
ja rozwiazalem w ten sposob ze uchwyt z mc donaladsa niby na szybe zaczepilem o ramke zmiany biegow.moze nie jest estetycznie za bardzo i profesjonalnie ale za to sprawdza sie wysmienicie.
probowalem kilkunastu uchwytow i sa za szerokie.pozatym za glebokie.gdzies na forum jest temat o zrezaniu uchwytu na kubek zamiest jednej z 3 srodkowcyh kratek.a konkretnie tej srodkowej.
w a3 jest w sumie standartowe miejsce na uchwyt wlasnie po jednej lub drugiej stronie awaryjnego wlacznika.twoj koles poprostu mogl kupic uchwyt i go tam zamontowac.
w 100c4 i a6c4 nie nada.
ja rozwiazalem w ten sposob ze uchwyt z mc donaladsa niby na szybe zaczepilem o ramke zmiany biegow.moze nie jest estetycznie za bardzo i profesjonalnie ale za to sprawdza sie wysmienicie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
zrób foto tego z macdonalda :P
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie
www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie