Witajcie,
Nie mam pojęcia jak to nazwać. Jedyne co mi się ciśnie na usta to tak jak w temacie. Chodzi o ten element wyposażenia, który znajduje się nad kołem zapasowym w Avantach.
Kiedyś jeździłem innym Avantem, też w C4 i gdy otwierałem pokrywę od koła zapasowego to znajdowała się pod nią taka a'la płytka półka na różne małe pierdółki.
Chciałbym kupić taki element, ale nie wiem jak to nazwać?
Jak ktoś się orientuje co to, jak to się nazywa i gdzie to można kupić to proszę o kontakt
[A6 C4 2,5TDI Q AEL] drugie dno pod podłogą w bagażniku?
- FlySeba
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
[A6 C4 2,5TDI Q AEL] drugie dno pod podłogą w bagażniku?
Usunieto pkt.29 regulaminu.
- FlySeba
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
nie to nie to. ta półka jest dostępna po podniesieniu pokrywy w bagażniku. Jest to dość płytkie. Jak ja podniosę pokrywę to od razu widać koło zapasowe....arthurr pisze:chodzi ci pewnie o pokrywę/ osłonę kola zapasowego? Taka "dykta" z ustalającymi kołkami i wycięciem na dłoń żeby mozna ją było wyjąć? Kupisz u każdego kto rozbiera A6 na czesci
Co to może być?
Jak znajdę zdjęcie gdzieś to wrzucę
- FlySeba
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Tak o to chodziło, chybabartek915 pisze:U mnie jest tylko takie coś jak napisał arthurr i na to idzie dywanik. Zaraz pójdę zrobić zdjęcia i powiesz czy o to chodzi.

arthurr, sorry nie zrozumiałem tego opisu, bo w poprzednik avancie zawsze dziury zasłaniał dywanik :roll:
bartek915, arthurr, dzięki za pomoc
Ma ktoś może to łącznie z dywanikiem?? Potrzebuje, żeby nie wozić próbek wymalowań na wierzchu, no i czasem fajnie się tak chowa piwo

[ Dodano: 2010-04-22, 18:47 ]
Macie chłopaki ode mnie po 1 x pomógł