Montaż dotyczy tego urządzenia: Road King.
Opis zamontowania anteny GPS do zestawu jest opisany tu: montaż anteny GPS.
Doprowadzenie napięcia ACCESORY +12V opisałem tu: podłączenie napięcia ACC +12V.
Dziękuję Alukard-owi, Damon-owi i censored-owi (kolejność alfabetyczna

Do montażu potrzebne będą następujące elementy:
Adapter antenowy (doprowadza napięcie dla wzmacniacza antenowego):
Adapter do tylnych głośników (są różne modele do samochodów z lub bez BOSE):
Zestaw montażowy (maskownica, ramka):
Przeróbka gniazda ISO od radia
Poniżej widać gniazdo ISO (radia) widoczne od dołu. Na pinie nr 4 jest potencjał +12V (napięcie bezpośrednio z akumulatora), na pinie 7 + ACC (napięcie pojawia się wtedy, gdy kluczyk jest w stacyjce), a na pinie 8 jest MASA (GND).
W Audi pin 4 jest niepołączony, na pin 7 jest podawane napięcie +12V. Można poprzecinać przewody i połączyć je ponownie, ale ja zastosowałem bardziej eleganckie rozwiązanie: wyjąłem styki z gniazda i przełożyłem je w inną pozycję.
Poniżej jest zdjęcie styku. Strzałką zaznaczyłem mały ząbek, który blokuje styk w gnieździe (sorry za jakość zdjęć, zdjęcia robione komórką).
W celu wyciągnięcia styku, trzeba lekko nacisnąć ten ząbek ciągnąc jednocześnie za przewód.
Poniżej widać gniazdo od przodu. Na zielono zaznaczyłem styk, na czerwono zaznaczyłem otwór, w którym jest styk. W miejscu zaznaczonym żółtym kolorem należy włożyć cienki śrubokręt (ja użyłem tzw. śrubokręta zegarmistrzowskiego) i nacisnąć w kierunku styku, ciągnąc jednocześnie przewód.
Wymaga to trochę wprawy, ale da się zrobić

A tu widać wyjęte styki dla +ACC i +12V:
Następnie włożyłem żółty przewód w miejsce, gdzie był czerwony. Czerwonego nie wkładamy już do gniazda.
Podłączenie przewodu BRAKE IN do masy
W radiu dostępny jest przewód BRAKE IN, który służy do wyłączania lub włączania video w czasie, gdy samochód jedzie. Jeżeli się nie mylę, to pozostawienie tego przewodu niepodłączonego spowoduje, że w ogóle nie będzie obrazu (w instrukcji jest napisane, że należy go podłączyć do MASY, żeby widzieć obraz podczas jazdy - ciekawe, czy informację o tym, czy samochód jedzie czy nie urządzenie czerpie z tego kabelka, czy np. z anteny GPS?). Ale zostawmy te dywagacje.
Ja przylutowałem przewód BRAKE IN do przewodu GND (masa) w kostce ISO. W tym celu wyjąłem styk GND i przylutowałem do niego przewód BRAKE IN.
Na koniec przewód i styk wróciły na swoje miejsce:
Podłączenie złączki do przewodu +ACC
Teraz musimy zrobić porządek z drugim przewodem wyjętym z kostki (czerwony). Obcinamy styk i lutujemy przewód do złączki (wtyk). Na zdjęciu widać z lewej strony przewód idący od radia i zakończony złączką, a z prawej jest końcówka przewodu dodatkowego + ACC (zrobiłem go wcześniej). Połączymy je razem już w samochodzie.
Montaż adaptera antenowego
W Audi przez przewód antenowy podawane jest napięcie na wzmacniacz antenowy. Nasz sprzęt nie ma takich bajerów i napięcie dla wzmacniacza ma wyprowadzone przez przewód ANTENNA (niebieski). Lutujemy go do przewodu wychodzącego z adaptera antenowego (wcześniej trzeba obciąć końcówkę - złączkę). Całość izolujemy taśmą monterską.
Montaż w samochodzie
Teoretycznie wystarczyło teraz podłączyć adapter do głośników i zamontować sprzęt. Po podłączeniu wszystko ruszyło, ale życie okazało się ciekawsze niż teoria.
Adapter antenowy i adapter do głośników to dodatkowe wtyczki, które zajmują sporo miejsca. Niestety w samochodzie nie ma tak dużo miejsca i wszystko się zmieści. Zmuszony więc byłem do dalej idących przeróbek, mianowicie do podłączenia adapterów bezpośrednio do radia (zmniejszyłem ilość wtyczek).
Po przeróbkach sprzęt wygląda tak:
Teraz bez problemu dało się go zamontować w samochodzie.
Przy okazji sprawdziłem też, że próba ominięcia adaptera głośników i bezpośredniego podłączenie wyjść liniowych ze sprzętu do wejścia na wzmacniacz (żeby nie montowac dodatkowej skrzynki, która zajmuje miejsce) nie przyniosła rezultatów - tylne głośniki ledwo było słychać.