[A6 C5] I INNE Nie świecą się diody LED na górze włącznika
-
- Forum Audi A6 / A7
- pawelx
- Forum Audi A6 / A7
wkońcu zrobiłem
dla szwagra prosta sprawa, troszke precyzji trzeba ale do zrobienia, mam pytanko czy u was te diody na górze świecą troszke z mniejszą intensywnością niż pozostałe? czy może kupiłem jakieś słabe? bo załozyłem zwykłe czerwone, może jak pisze szwagier te białe[czerwone] lepiej by świeciły :roll: jeszcez raz
dla szwagra 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
no i prawidłowo,nie spodziewałbym sie ze ten przełacznik tak łatwo sie wyjmie,znajomemu to poleciłem bo tez miał taka przypadłosc w seacie.eheheh 

"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow
Cpt. Jack Sparrow
Witam Kolegów - mam pytanie odnośnie tematu wymiany diody... otóż - po wlutowaniu 1 diody podświetlenie działa jak powinno ale mam z kolei problem z poziomowaniem świateł Bi-Xenon - przed naprawą włącznika poziomowały się przy odpaleniu lamp a teraz poziomują się przy włączeniu zapłonu i wyświetla się błąd na FISie... Dodam, ze wymienione są też lampy ale właściwie przełożony został cały osprzęt z poprzednich + nowe żarniki więc w teorii nic nie powinno się dziać jeśli chodzi o lampy.
z góry dzięki za pomoc!
z góry dzięki za pomoc!