To dawaj nowy temat. Zaraz sobie to ustawiegregor26 pisze:Ps-dodam ze udalo mi sie zakodowac centralne ryglowanie zamka powyzej 20km/h

No jak aktywowałem,to miałem dźwiek,jak przy włączonych światłach z wyciągniętym kluczykiem i otwartych drzwiach,ale na tym się skończyło...dziwne,może jest jakiś kod,który to uruchamia,tak miałem w Touaregu służbowym,że dopóki nie zapiąlem pasów,to non-stop był dźwięk pulsacyjny,wkurzające ale mobilizujące,hehedanek_22 pisze:MR.A6 pisze:A macie sygnał dźwiekowy do tego? :-P?????????????????????????????
No właśnie,to ma wtedy sens,a ta nasza kontrolka,która gaśnie po paru sekundach,i rzeczywiście zlewa się z pozostałymi,to nie wiem jaki był zamysł jej tworzenia,jakby gasła dopiero po zapięciu pasów,to ok,ale takmaciupek pisze:Ja w WW-Touranie też to miałem, tak powyżej 20km/h to piszczał i trzeba było zapiąć pasy bo nie dawał spokoju.
U mnie też jej nie ma. To jest od czegoś zależne np. czy masz pełnego FIS-a czy nie czy tam co innego dokładnie sam nie wiem jak chcesz to poszukaj temat był już poruszany ale nic z niego konkretnego nie wynika. U jednych jest ta kontrolka a u innych nie.gregor26 pisze:chlopaki powiedzcie mi czy zapala sie u was kontrolka check engine przy zaplonie i gasnie po odpaleniu silnika disla?
nurtuje mnie to pytanie bo mam kolege co ma taki sam silnik skrzynie i oznaczenie silnika i u niego zapala sie po zaplonie i gasnie po odpaleniu.jak wchodze vagiem na licznik i robie test licznika to pokazuje mi wtedy ta kontrolke check engine ale tylko na tescie nie kumam czaczy dlaczego mi sie nie zapala przy zaplonie hee
moze wy wiecie?