Pneumatyka w C7
Pneumatyka w C7
Witam
Panowie jak podchodzic do tematu ?
Ktos ma , jezdzi , uzytkowal, czy jest to to samo rozwiazanie co w C6
Jak z trwaloscia ?
komfort jazdy podejzewam ze 100 razy lepszy ?
Panowie jak podchodzic do tematu ?
Ktos ma , jezdzi , uzytkowal, czy jest to to samo rozwiazanie co w C6
Jak z trwaloscia ?
komfort jazdy podejzewam ze 100 razy lepszy ?
A ktos cos wiecej ?
Jakies samochody z wiekszymi przebiegami ?
Troszke mam dylemat czy pakowac sie w to zawieszenie ?
wygoda napewno wieksza ale jak to kosztowo ?
Carloss*, - wiesz ile normalnie by kosztowal ten kompresor ?
ktos sie orjetuje jakie koszta amorkow ?
ogolnie malo info nawet w sieci nt tego zawieszenia !
Jakies samochody z wiekszymi przebiegami ?
Troszke mam dylemat czy pakowac sie w to zawieszenie ?
wygoda napewno wieksza ale jak to kosztowo ?
Carloss*, - wiesz ile normalnie by kosztowal ten kompresor ?
ktos sie orjetuje jakie koszta amorkow ?
ogolnie malo info nawet w sieci nt tego zawieszenia !
Dzieki za pomoc
Dowiadywalem sie rowniez w serwisie ( przez znajomego - znajomego ) pracuje jako mechanik w ASO i w/g jego informacji od kiedy jest C7 nie mial awari / reklamacji / problemow z zawieszeniem pneumatycznym !
A serwuje kilka szt ktore maja grubo ponad 100 tys km po polkich drogach
Wiec chyba git
Dowiadywalem sie rowniez w serwisie ( przez znajomego - znajomego ) pracuje jako mechanik w ASO i w/g jego informacji od kiedy jest C7 nie mial awari / reklamacji / problemow z zawieszeniem pneumatycznym !
A serwuje kilka szt ktore maja grubo ponad 100 tys km po polkich drogach
Wiec chyba git
- MaciejMW
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Cześć. Mam w swojej A6. Przelotu 120tyś. i jestem mega zadowolony. Awarie zdarzają się i są kosztowne ale ja gdybym stanął przed wyborem zawieszenia wziąłbym pneumatykę. Mam 19" felgi, a totalnie tego nie czuć. Wjeżdżam na autostradę jest dynamik, wjeżdżam do miasta jest komfort, wjeżdżam na skarpę pod swoim blokiem wrzucam lift i nie boję się, że o coś zahaczę. Pneumatyka to kolejny element do popsucia ale uważam, że warto. Stać Cię na C7? Stać Cię na to zawieszenie.
Trzeba dbać jednak o filtry. Tutaj napisałem fajną fotorelację viewtopic.php?p=723611#723611
Trzeba dbać jednak o filtry. Tutaj napisałem fajną fotorelację viewtopic.php?p=723611#723611
Witam wszystkich,
Jestem tu nowy ale C7 z pneumatyką jeżdżę od 2 lat, 48 tys przebiegu. Auto jest na kołach 17" - przy wyborze pneumatyki tylko takie były do wyboru.
Jestem zadowolony, co prawda jak auto jest podniesione to na progach zwalniających pneumatyka trochę piszczy - wkurzające, trzeba będzie zwrócić uwagę przy kolejnym przeglądzie.
pozdrawiam
Jestem tu nowy ale C7 z pneumatyką jeżdżę od 2 lat, 48 tys przebiegu. Auto jest na kołach 17" - przy wyborze pneumatyki tylko takie były do wyboru.
Jestem zadowolony, co prawda jak auto jest podniesione to na progach zwalniających pneumatyka trochę piszczy - wkurzające, trzeba będzie zwrócić uwagę przy kolejnym przeglądzie.
pozdrawiam