Napisze do was bo do kogo lepiej uderzyć kiedy myśli się nad zakupem takiego oto auta jakim jest A6 z silnikiem 2.5 tdi o mocy 163kM...
Mam kilka pytań jako,że wertuje w necie od ładnych paru dni i tyle samo odpowiedzi co nie jasności więc-do brzegu..
Chciałbym żebyście się wypowiedzieli jak jest z tym spalaniem i nie chodzi mi tutaj o miasto tylko o możliwości tego silnika w trasie przy normalnych prędkościach rzędu 100-140 km/h jak mu idzie ze spalaniem przy powiedzmy "w miare utrzymanym technicznie silniku"
Wracając do spalania w mieście to możecie coś skrobnąć ale wiem,że każdy jeździ jak chce i nie ma się co absolutnie tym podpierać.Druga rzecz to te nieszczęsne wałki przez które dopiero co zaśmiałem kolege płaczącego wydając zaskórniaki przeznaczone na ponton z silnikiem
 Wiem,że ten 163kM jest troszke poprawiony ale czy tylko pod względem ewentualnej "ekonomii spalania" czy problem z wałkami jest nadal taki sam i jak podczas oględzin ocenic wstępnie zużycie wałków o ile jest to możliwe,?
 Wiem,że ten 163kM jest troszke poprawiony ale czy tylko pod względem ewentualnej "ekonomii spalania" czy problem z wałkami jest nadal taki sam i jak podczas oględzin ocenic wstępnie zużycie wałków o ile jest to możliwe,? Podobnych tematów kilka jest ale przeważnie mowa o silnikach o mocy 150 lub 180 kM a ja się uparłem na ten
 własnie ten
 własnie ten  Aaa i co do skrzynie to multi czy tip ?Obecnie fruwam A4 1.8 20v ADR z gaziakiem i gdyby nie to,że niebawem ojcem zostane to latał pewnie bym nią dalej ale projektantów mojego zacnego sedana poniosła troche fantazja z otworem bagażnika i jest...jak jest..
 Aaa i co do skrzynie to multi czy tip ?Obecnie fruwam A4 1.8 20v ADR z gaziakiem i gdyby nie to,że niebawem ojcem zostane to latał pewnie bym nią dalej ale projektantów mojego zacnego sedana poniosła troche fantazja z otworem bagażnika i jest...jak jest..Z góry podziękuje za każde słowo w temacie,będe dźwięczny

zgłosić do Ciebie kolego
  zgłosić do Ciebie kolego  ?
?   

a rolki pompa wody napinacz hydrauliczny
 a rolki pompa wody napinacz hydrauliczny