No poliftowy zderzak s-line jest kozackitomcio77 pisze:dzieki,dzieki ale naprawde dobrze to bedzie wygladac jak wpadnie zderzak od sline po lifcieKL4K50N pisze:Dobrze wygląda z nową mordką
A6 C6[moja slicznotka]
- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7

-
3.0 BMK 224KM
witam kolegow,slicznotka dostala w prezencie ciemne szybki w drzwiach(w koncu)i nowe gadzeciki na ryjek(zanim zostanie zmieniony na docelowy-s line lift)zakupione od kolegi z forum i przerobione przezemnie tak zeby bylo ladnie,no i czujki parktronica srodkowe znalazly nowe miejsce,tylko teraz nie wiem co z tymi listwami chrom na zderzaku zrobic,w kolor je dac?co myslicie?pozdro
![Obrazek]()

-
3.0 BMK 224KM
-
3.0 BMK 224KM
- stinger
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Rosną rosną i to jak - tak że nawet avant nie da radytomcio77 pisze:dzieki,dzieki tatuskujak tam pociechy rosna zdrowo?a w nocy masz spokoj,czy bez przerwy
![]()
jak sobie przypomne co moj synus wyprawial to masakra...pozdro
Co do Twojej furki to faktycznie nowy zderzak zamknął by sprawę modów z przodu - polecam FL od s-line
-
3.0 BMK 224KM
- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7

-
3.0 BMK 224KM
dzieki nygus za material,jak widzisz troche je zmodyfikowalem,bo w calosci mi sie nie widzialonygus069 pisze:Super efekt z tymi ringami na halogenach
no wlasnie u ciebie no problem.ciekawe jaka jest paleta kolorow plastdiepaalexpulawy pisze:Szybki a tymi chromami nad halogenami bym się nie przejmował, zlewają się z autem i nie rzucają się tak w oczy Ja u siebie będę te listwy walił Plastidipem ale ja ma czarną furkę..
-
Audi A7 Klub
-
3.0 BMK 224KM
siemka pany,dawno nic tu nie dodalem wiec sie pochwale na co poszlo kieszonkowe
,mam nadzieje ze sie wam spodoba moje piano black.wloty przy okazji tez wymienilem na poliftowe i teraz szukam panela klimy czarnego,bo ten szarak nie pasuje
![Obrazek]()

Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 22:08 przez 3.0 BMK 224KM, łącznie zmieniany 1 raz.