tomowalk, jeszcze raz dzieki.
[ A6 C5] klima - wylacza sie na wolnych obrotach / chemiczny
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Wiem, że wiadomo, bo w tamtym temacie już wczoraj Ci napisałem o tym, że są 2 rózne wtyczki (Valeo/Gates) i o ewentualnej zamianie wtyczki.azes pisze:RomanS, dzieki juz nie trzeba,wszystko wiadomo
Więc zdziwiłem się jak Ty dziś w tym temacie podajesz swoje odkrycie, że są 2 różne wtyczki i pytasz czy można je zamienić <szok>
Wczoraj nie załapałeś czy jak ?
Części samochodowe online - Motostacja pl
-
stingear
Witam,
Prawdopodobnie ten sam problem u mnie, na postoju brak klimy, chemiczny duszący smród, klima działa prawidłowo podczas jazdy. Wentylator się nie kręci, tak w każdym razie po otwarciu maski na włączonym silniku. Czyli będę musiał wymienić wentylator do klimy. Na szczęście dostęp oraz demontaż prosty, koszt nowego wentylatora także niewielki(32€), więc się zrobi.
Prawdopodobnie ten sam problem u mnie, na postoju brak klimy, chemiczny duszący smród, klima działa prawidłowo podczas jazdy. Wentylator się nie kręci, tak w każdym razie po otwarciu maski na włączonym silniku. Czyli będę musiał wymienić wentylator do klimy. Na szczęście dostęp oraz demontaż prosty, koszt nowego wentylatora także niewielki(32€), więc się zrobi.