Kto pyta nie błądzigembas pisze:Oczywiscie przeciez sa takie same jesli chodzi o krztalt,klosze tylko inne skad to pytanie wogole?zych82 pisze:Ja mam pytańko czy lampy poliftowe (Avant) podejda do mojej przedliftowej A6?
[A6 C5] Jakie wybrac tylne lampy?
-
rafal100
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Adriano007
zmieniłes lampy ?
[ Dodano: 2011-03-14, 21:01 ]
zmieniłes lampy ?
[ Dodano: 2011-03-14, 21:01 ]
to wygląda jak a4Adriano007 pisze:Kolego KucaQ rozumie ze chodzi ci o te hella black- no tak podobają się mi bardzo, poza tym mysle że na srebrnym kolorze będą ładnei się prezentowały. Ale przeglądając allegro w oko wpadły mi również takie: [url=http://images41.fotosik.pl/567/dedeca4053b87181m.jpg]Obrazek[/URL]
Co wy o tych myślicie? Wydaje się mi że przy tych styl limuzyny byłby zachowany. Jeśli ktoś z Was dysponuje fotkami auta najlepiej w srebrnym kolorze z takimi lampami to będe wdzięczny.
-
KucaQ - usunięty
- Forum Audi A6 / A7

dokładnie jak A4 B6 
Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, 21:10 przez KucaQ - usunięty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KucaQ - usunięty
- Forum Audi A6 / A7

-
KucaQ - usunięty
- Forum Audi A6 / A7

- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Lamp nie zmieniłem gdyż samochód wystawiłem do sprzedaży, ale że jak na razie nikt nie złożył mi konkretnej propozycji więc chyba autko zostanie w rodzinie, tym bardziej że zrobiony jest przegląd, 21.03 opłace ubezpieczenie i na ten dzien jestem też umówiony na serwis samochodu. Troch mnie to wszystko szarpnie ale z drugiej strony będę miał pewne, w 100% sprawne autko. No chyba że znajdzie się klient to go sprzedam. Co do lamp to jak bym zmieniał to na polifty. rozważałem kilka propozycji ale nie chce robić wiejskiego tningu z limuzyny jaką jest A6
-
D4vid
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
no i bardzo dobrze nie ma co za bardzo świrować (chociaż niektóre ledy są ładne )Adriano007 pisze:Lamp nie zmieniłem gdyż samochód wystawiłem do sprzedaży, ale że jak na razie nikt nie złożył mi konkretnej propozycji więc chyba autko zostanie w rodzinie, tym bardziej że zrobiony jest przegląd, 21.03 opłace ubezpieczenie i na ten dzien jestem też umówiony na serwis samochodu. Troch mnie to wszystko szarpnie ale z drugiej strony będę miał pewne, w 100% sprawne autko. No chyba że znajdzie się klient to go sprzedam. Co do lamp to jak bym zmieniał to na polifty. rozważałem kilka propozycji ale nie chce robić wiejskiego tningu z limuzyny jaką jest A6
ale po lifty powinny wystarczyć
Modzenie Audi w Trakcie :D
-
marcinzpolski
- Forum Audi A6 / A7

Adriano007, polifty możesz wsadzić też nad nimi myślałem i chyba tak zrobię w czasie niedługim tylko muszę kumplowi powybijać tylne i moje mu wcisnąć stare
poco mają leżeć.
bo innych lamp niema sensu pchać auto zadbane jest ładniejsze od wystrojonego zniszczonego.
A tak poza tym to jak ta srebrna jest twoja na 17" to jest ładna i przebieg masz malutki aż niewiarygodny.
bo innych lamp niema sensu pchać auto zadbane jest ładniejsze od wystrojonego zniszczonego.
A tak poza tym to jak ta srebrna jest twoja na 17" to jest ładna i przebieg masz malutki aż niewiarygodny.
Kto ma miękkie serce, ten ma twardą d..e
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
marcinzpolski- zgadzam się z tobą że nie ma co przesadzać z tym strojeniem samochodu, w gruncie rzeczy co oryginał to oryginał. Jeśli masz na myśli srebrną A6 z felgami pięcioramiennymi to tak jest to moje autko. Co do przebiegu posiadam na jego potwierdzenie faktury z a.t.u z pieczątkami oraz podpisami a także zapis w serwisie AUDI gdzie przed zakupem samochód sprawdzałem. ÂŻaden z serwisantów AUDI nie stwierdził aby doszło do sfałszowania przeglądów w serwisie. Dlatego też postanowiłem że kupię ten samochód i naprawdę nie żałuje.
[ Dodano: 2011-05-07, 13:42 ]
Witam. Jestem na kupnie ori lamp poliftowych do mojej A6 i chce się dowiedzieć czy wkłady z lamp przedliftowych podejdą do tych po lifcie?
[ Dodano: 2011-05-07, 13:42 ]
Witam. Jestem na kupnie ori lamp poliftowych do mojej A6 i chce się dowiedzieć czy wkłady z lamp przedliftowych podejdą do tych po lifcie?