Kto pyta nie błądzigembas pisze:Oczywiscie przeciez sa takie same jesli chodzi o krztalt,klosze tylko inne skad to pytanie wogole?zych82 pisze:Ja mam pytańko czy lampy poliftowe (Avant) podejda do mojej przedliftowej A6?

to wygląda jak a4Adriano007 pisze:Kolego KucaQ rozumie ze chodzi ci o te hella black- no tak podobają się mi bardzo, poza tym mysle że na srebrnym kolorze będą ładnei się prezentowały. Ale przeglądając allegro w oko wpadły mi również takie: [url=http://images41.fotosik.pl/567/dedeca4053b87181m.jpg]Obrazek[/URL]
Co wy o tych myślicie? Wydaje się mi że przy tych styl limuzyny byłby zachowany. Jeśli ktoś z Was dysponuje fotkami auta najlepiej w srebrnym kolorze z takimi lampami to będe wdzięczny.
no i bardzo dobrze nie ma co za bardzo świrować (chociaż niektóre ledy są ładne )Adriano007 pisze:Lamp nie zmieniłem gdyż samochód wystawiłem do sprzedaży, ale że jak na razie nikt nie złożył mi konkretnej propozycji więc chyba autko zostanie w rodzinie, tym bardziej że zrobiony jest przegląd, 21.03 opłace ubezpieczenie i na ten dzien jestem też umówiony na serwis samochodu. Troch mnie to wszystko szarpnie ale z drugiej strony będę miał pewne, w 100% sprawne autko. No chyba że znajdzie się klient to go sprzedam. Co do lamp to jak bym zmieniał to na polifty. rozważałem kilka propozycji ale nie chce robić wiejskiego tningu z limuzyny jaką jest A6