Mam ogromną prośbę o pomoc, do osób które wiedzą, lub może przerabiali temat z wymianą standardowego audio na Bose.A problem wygląda następująco:
Otóż zakupiłem komplet głośników wraz z tubą bose :mrgreen: ,oraz przeciętą w połowie wiązkę kabli do podłączenia subwoofera z radiem
 . Problem w tym, że tuba blaupunkt ma inna kostkę i o połowę mniej kabli niż kostka przy tubie,a dokladniej przy wzmacniaczu bose.Dodam,ze samą kostkę do wzmacniacza bose mam z kilkoma cm kabli.Kable zapewne muszę dosztukować i puścić do radia, głośników i tu jest właśnie problem. Nie wiem w jakie miejsce przy radiu podpiąć jaki kabel.
  . Problem w tym, że tuba blaupunkt ma inna kostkę i o połowę mniej kabli niż kostka przy tubie,a dokladniej przy wzmacniaczu bose.Dodam,ze samą kostkę do wzmacniacza bose mam z kilkoma cm kabli.Kable zapewne muszę dosztukować i puścić do radia, głośników i tu jest właśnie problem. Nie wiem w jakie miejsce przy radiu podpiąć jaki kabel.Dodam,ze szukałem tego tematu wiele godzin na forum, przeczytałem wiele postów,lecz nie znalazlem nic konkretnego

Jeśli ktoś przerabiał ten temat, lub wie jak poradzić sobie z tą kabelkologią proszę o pomoc.

i mi coś pomożesz :mrgreen:
 i mi coś pomożesz :mrgreen: 
 ,który mam nadzieje ogarnie ten temat.
 ,który mam nadzieje ogarnie ten temat.