[A6 C5]Dym w okolicy lampy przedniej.
-
MISIEK_A6
[A6 C5]Dym w okolicy lampy przedniej.
Witam! Dzisiaj odpaliłem swoja Audiczke A6 C5 przejechałem poweidzmy 3-4km po czym poczułem dziwny swąd... takiego palonego plastiku... zatrzymałem sie pod domem akurat to sie stało niedaleko... Otworzyłem maske i zobaczyłem mały dymek w okolicach reflektora od strony kierowcy... przeraziłem sie i wprowadziłem szybko auto na podwórko... Jak sądzicie co to może być dym wydobywał sie z poniżej reflektorów. Posiadam zestaw Xenon HID ale to raczej nie to... chociaż sam nie wiem... Poniżej Macie załączone dwa zdjęcia jedno by umniejscowic mniej wiecej gdzie to jest pod maska. A drugie dokładniejsze z miejsca z którego mniej wiecej sie dym wydobywał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 14:27 przez MISIEK_A6, łącznie zmieniany 2 razy.
-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
Byłem u elektryka, Zdiagnozował ,że to tzw. REZYSTOR WENTYLATORA CHÂŁODNICY... Spisaliśmy numer części i niestety dostępna jest tylko w ASO AUDI CENTRUM... Cena 185zł... Ten Rezystor za bardzo sie nagrzewa i wszystkie cęśći,naklejki plastikowe na nim topią się i dymi sie... Mam nadzieje ,że po wymianie tego nic więcej nie trzeba bedzie robić...
-
MISIEK_A6
Ogólnie Tak to wygląda... Zdjęcie zrobiłem jak auto było na podnośniku... jest to zdjęcie od spodu auta... Myśle ,że z doborem części nie bedzie problemu bo spisałem numer części... Taki też podałem przez telefon zamawiając ja w ASO bez problemu dostepne jutro ma być... A z rozkrecaniem tej części to elektrycy nie chca sie bawic
censored a Ty miałes też coś takiego czy poprostu znasz sie na elektro-mechanice 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.