Z racji tego że powstaje film o naszych klubowiczach mam propozycje by ułatwić zadanie naszemu twórcy samego filmu odnośnie muzyki. Gusta są różne więc może się zgadają wszyscy i wybiorą choć super muzyczkę do naszego wspólnego Movie??? Widziałem film promujący klubowiczów Audi80 i szczerze powiem że muzyka w stylu Yamajka i Country mnie nie pociąga:) wolę coś z jajem ale jak powiedzialem o gustach się nie dyskutuje więc jako pierwszy muzyczkę do filmu i 3 pozycje wybieram i zapraszam innych do wypisania swoich trzech ulubionych kawałków:) (przy okazji dowiemy się czego słuchają klubowicze):
1. The Prodigy - Smack My Bitch Up. na wejście -
2. Chemical Brothers - Galvanize na rozwinięcie -
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2009, 13:32 przez martinez1980, łącznie zmieniany 1 raz.
też dobre:) ale jesli będą np. się pokrywały jakieś nasze wspólne propozycje i wpadną także w ucho Jakos'owi i Doc'owi to będziemy mogli powiedzieć że choć malutki wkładzik mieliśmy w powstaniu naszego klubowego filmu:) Tiesto Ruleeezz:)
Tutaj chodzi o to by każdy podał swoje trzy ulubione kawałki, być może same utwory lub gatunek muzyczny nałoży się z gustami innych klubowiczów i twórców filmu-musimy być elastyczni:)choć i ankieta byłaby dobra ale tutaj masz prawo wyboru i wolność słowa piszesz jakie kawałki ci sie podobają a nie z ankiety. choć nawet w postaci ankiety lepszy będzie taki wybór niż żaden:) pozdrawiam all
widzę że jednak się pomysł spodobał. Właśnie o to chodzi by naszy propozycie być może pokryły sie z gustem twórcy filmu i by wiedział że może sie podobać taki sam kawałek jak nam. nice