Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Cześć Klubowicze! 🤝

Komunikaty administracji, sprawy techniczne forum oraz miejsce na Twoje sugestie i pomysły.
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Cześć Klubowicze! 🤝

Post autor: Doc » 04 lip 2026, 00:54

Zgodnie z Waszymi sugestiami wziąłem się za porządki, żeby nasze forum działało szybciej, lżej i ciut nowocześniej. Zmiany widać już na stronie głównej.
Co dokładnie się zmieniło?

🏗️ Koniec z „koglem-moglem”: Usunąłem stare, nieaktywne działy, a te rzadziej używane powędrowały na sam dół strony.
🎨 Nowy wygląd belek: Główne kategorie zyskały krótsze, bardziej dynamiczne i nowoczesne nazwy.
🏷️ Komplet ikon: Każdy dział w Strefie Startowej ma teraz swój estetyczny znaczek, dzięki czemu forum jest bardziej czytelne.
📝 Krótsze opisy: Odchudziłem teksty pod działami – teraz strona jest o wiele „lżejsza” i wygodniej przegląda się ją na telefonach komórkowych.

Mam nadzieję, że spodoba wam się.
Pozdrawiam,
Doc. 🚗 ;)
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Re: Cześć Klubowicze! 🤝

Post autor: Doc » 05 lip 2026, 18:33

Klubowicze zrobiłem specjalne prefiksy (tagi) w nawiasach kwadratowych w tytułach odnośnie lat Audi A6, A7 (C4, C5, C6, C7, C8, 4G, 4K). To pozwala łatwo odróżnić oficjalne tematy od innych postów.

Ps: Oczywiście w: "MECHANIKA I ELEKTRONIKA — FORUM TECHNICZNE" i "TUNING, STYLIZACJA I REZANIE — MODYFIKACJE".
Zdjęcia.
Załączniki
tagi1.jpg
tagi1.jpg (103.2 KiB) Przejrzano 46 razy
tagi2.jpg
tagi2.jpg (84.66 KiB) Przejrzano 46 razy
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.

ODPOWIEDZ

Wróć do „📢 Ogłoszenia i życie Klubu”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl