Witam czy jest ktos tutaj czy zajmuje sie naprawa kabel VAG908 Clon
od jakiegoś czasu pisze tylko Time out nawet jak na nowo zainstaluje i zmienię date na wcześniejszą to tak samo
Kabel VAG908 Reaktywacja
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 ASG 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Re: Kabel VAG908 Reaktywacja
Kolego ja ostatnio reanimowałem kabel vag178 na procku atmega162, można samemu ale ja oddałem go do gościa i za 100zł zreanimował.arniioliwer pisze:Witam czy jest ktos tutaj czy zajmuje sie naprawa kabel VAG908 Clon
od jakiegoś czasu pisze tylko Time out nawet jak na nowo zainstaluje i zmienię date na wcześniejszą to tak samo
Wszystko zależy co siedzi w środku.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
arniioliwer, a tego próbowałeś? a6-all-vag-can-hex-usb-reaktywacja-vt16550.htm jak nie uwalony procesor to powinno zadziałać
Ze sterownikami wsio ok?
A samo przeinstalowanie nic nie daje, bo w systemie jest zapis że już taka instalacja była robiona, może pomogło by usunięcie tego zapisu albo instalacja nowego systemu, chodź też wątpię.
ps taki błąd nawet potrafi wyskoczyć także jak się zapłonu nie włączy
Ze sterownikami wsio ok?
A samo przeinstalowanie nic nie daje, bo w systemie jest zapis że już taka instalacja była robiona, może pomogło by usunięcie tego zapisu albo instalacja nowego systemu, chodź też wątpię.
ps taki błąd nawet potrafi wyskoczyć także jak się zapłonu nie włączy

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!