Brak wspomagania audi a6 c7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jaro
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI CCAA 299KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam kupiłem lekko uszkodzone audi a6 c7 po naprawie auta okazało się że nie dziala pompa abs i wspomaganie. Abs został ogarnięty została maglownica opis że sterownika brzmi "uszkodzona" i moje pytanie brzmi co mogę z tym zrobić wymiana maglownicy czy sterownika maglownica mechanicznie jest ok nie ma żadnych uszkodzeń a uderzenie było w tył samochodu i mały krawężnik przodem ale kołem czy to już by skazał magiel na Szrot?? Poduszki wypadły czy to też ma wplyw na magiel proszę o podpowiedź pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jaro
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 TFSI CCAA 299KM
- Napęd: Brak
- Paliwo: Diesel
Witam wszystkich którzy nie potrafią nic podpowiedzieć, dokanczam temat braku wspomagania, sterownik padł po kolizji nie przyjmował żadnych danych dopiero po zakupie drugiego sterownika z tymi samymi symbolami po montażu wszystko zaczęło działać wystarczyło skonfigurować czujnik skrętu obracając kierownica na max w prawo i max w lewo i żółta ikona zgasla i jest ok pozdrawiam może komuś się przyda.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
Re: Brak wspomagania audi a6 c7
Niepotrzebnie kupowałeś są ludzie do wgrywając nowy soft do sterownika i działa. Ale bez problemu sprzedaż swój bo to chodliwy towar.
Posiadam blokady do: 4.2 MPI łancuch : BAT, BAS, BBK jak by ktoś potrzebował.