Wyjaca pompa wspomagania
Wyjaca pompa wspomagania
witam. posiadam problem z wyjaca pompa wspomagania. wymieniłem magiel wyczysciłem przewody i założyłem juz 3 pompe a 2 po mojej i dalej wyje. pompa jest sprawna a chłopak od ktorego ja kupiłem z grupy dał mi nawet gwarancje na nia a chodziła na aucie z ktorego ja mi wyciagnał. szukałem pomocy juz gdzie sie da odpowietrzalismy układ z mechanikiem wg instrukcji jaka daja do maglownic pieknie sie niby układ odpowietrzyl i babelki sie skonczyły przeplyw oleju tzn obieg jest bo widac w zbiorniczku ktory jest nowy z aso . wymieniłem tez przewod ssacy do pompy co przychodzi i dalej jest wycie . chlopak od ktorego mam pompe popytał swoich mechanikow bo miał podobnie kiedys tylko nmie pamieta czy z 2,4 czy 2,8 wiec od jednego usłyszał podrzuc auto zrobimy -wszystko spomko tylko ja mam za daleko do niego, 2 zas stwierdzil ze uadi jest gdzies babel powietrza ktory nie chce sie stracic i on powoduje takie objawy i niby usuneli go poprzez podniesienie samego przodu auta dosc wysoko i dopiero zrobili odpowietrzanie i sie udało. co wy na to? pomocy. moze ktorys przewod jest rozwarstwiony i faktycznie gdzies jest ten babel jakis pomysl jak go usunac? jesli nie to po urlopie nowe przewody i od nowa skrecanie masakra.