W moim autku pojawił się niestety nowy dźwięk....wydobywa się on z okolic kierownicy, zmienia swoje natężenie a nawet zanika w trakcie kręcenia. To takie syczenie, jak by gdzieś tam była jakaś nieszczelność, która zmienia się podczas obrotu kierownicą.
Zajrzałem pod maskę...zbiorniczek na G200 jest mokry a o ile pamiętam nie był. Płyn jest, prawie pełno....nie wiem ile było i czy te mokre plamy pochodzą z jakiegoś wycieku...?
Jakiś czas temu autko było na warsztacie, naprawiali przekładnię, przy okazji zerwali taśmę w kierownicy (klakson, airbag) do czego nie chcieli się przyznać....zastanawiam się czy czegoś przy okazji nie zepsuli, źle złożyli....itp.
Zamieściłem filmik na YT, może pomoże Wam zdiagnozować problem, coś podpowiedzieć-bardzo proszę o jego obejrzenie i jakieś wnioski. Trochę się boję oddać autko na reklamacji bo szkód może być z tego więcej niż pożytku...
co robić?

p.s. jako że ÂŻonka dopiero mnie o tym poinformowała(Ona jeździ autkiem) to nie wiem jak to jest w czasie dłuższej jazdy, robi tak już ponoć drugi dzień...
Czy jechać z tym natychmiast do mechanika czy można jeszcze trochę pojeździć?Ile?