Gdzie ubezpieczaliście swoje auta i za ile ?
Dużo co do ceny ma biuro/strona z której kupujemy.
W tamtym roku, kupiłem auto, OC wychodziło za około 2 miesiące. Jakiś czas przed, zacząłem szukać, chodzić po agencjach, oddziałach, różnych firm, wędrować po necie. Wszędzie ceny kręciły się koło 1000zł lub delikatnie poniżej. Najlepszą cenę, o ile pamiętam znalazłem coś w okolicach 850zł czy koło tego. Na dzień przed wyjściem ubezpieczenia dostałem namiary od kumpla na tanie biuro, na wariata przez telefon i skanem w mailu podałem wszystkie dane, efekt? 670zł
Także warto szukać
Nie zawsze w internecie jest najtaniej.
W tamtym roku, kupiłem auto, OC wychodziło za około 2 miesiące. Jakiś czas przed, zacząłem szukać, chodzić po agencjach, oddziałach, różnych firm, wędrować po necie. Wszędzie ceny kręciły się koło 1000zł lub delikatnie poniżej. Najlepszą cenę, o ile pamiętam znalazłem coś w okolicach 850zł czy koło tego. Na dzień przed wyjściem ubezpieczenia dostałem namiary od kumpla na tanie biuro, na wariata przez telefon i skanem w mailu podałem wszystkie dane, efekt? 670zł

Pomogłem?
Kliknij POMÓGŁ, niby nic, a reputację buduje.
Kliknij POMÓGŁ, niby nic, a reputację buduje.
-
- Forum Audi A6 / A7
Link 4-1219 zł
A6 C6, 2004, 3.2 FSI, Quatro, 4F
OC+AC+ubezpieczenie szyb
Pakiet pełen zniżek ojca (główny właściciel) + ja (współwłaściciel) kierowca poniżej 24 roku życia + 7% rabat przez płatność kartą + 15% zniżki za kod rabatowy
A6 C6, 2004, 3.2 FSI, Quatro, 4F
OC+AC+ubezpieczenie szyb
Pakiet pełen zniżek ojca (główny właściciel) + ja (współwłaściciel) kierowca poniżej 24 roku życia + 7% rabat przez płatność kartą + 15% zniżki za kod rabatowy

Cele:
-PDC Plus
-Dekordy efekt szczotkowanego aluminium
-Czarna podsufitka
-Lampy LED tył
-Kolorowy licznik
Zrobione:
przyciemnienie szyb, nagłośnienie Bose, włącznik świateł chrom, AMI,
-PDC Plus
-Dekordy efekt szczotkowanego aluminium
-Czarna podsufitka
-Lampy LED tył
-Kolorowy licznik
Zrobione:
przyciemnienie szyb, nagłośnienie Bose, włącznik świateł chrom, AMI,
-
- Forum Audi A6 / A7
Co mnie ostatnio zaskoczyło, to podczas ubezpieczenia auta siostry, agenci którzy do tej pory mi liczyli składki i polegałem zawsze mi liczyli MTU lub link 4 jako najtańsze, a ostatnio będąc w salonie firmowym było stoisko PZU i z ciekawości podszedłem i co sie okazało, że byli tańsi od innych. U agenta mi liczyli PZU prawie drugie tyle, zastanawiam się czy to jest ich prowizja i tak ludzi kręcą czy co.