Motor 2.5 tdi.
Zdziwił mnie fakt że cfaniaki przysyłają wyliczenia na pół roku

zawsze dawali na rok pewnie mają jakieś chamskie zagrywki dlatego musimy panować sami nad naszym OC
  zawsze dawali na rok pewnie mają jakieś chamskie zagrywki dlatego musimy panować sami nad naszym OC 

zawsze dawali na rok pewnie mają jakieś chamskie zagrywki dlatego musimy panować sami nad naszym OCno jasne że to "cfaniaki"leonulim pisze:[
Zdziwił mnie fakt że cfaniaki przysyłają wyliczenia na pół roku
 teraz powymyślali jakieś mini assistance, pakiet szyby i inne duperele ale jak się wczytasz, to wszystko o kant dupy rozbić. Wszystko po to żeby kase wyrwać jak największą. Za rok poszukam również nowego ubezpieczenia, jak będzie nawet ok 50PLN tansze to uciekam z link4. Trzeba mieć rękę na pulsie, chwila nieuwagi i 200PLN w plecy, niby nie dużo ale nie po to mam łeb na karku żeby mnie ktoś frajersko skubał z monety. PZDR
  teraz powymyślali jakieś mini assistance, pakiet szyby i inne duperele ale jak się wczytasz, to wszystko o kant dupy rozbić. Wszystko po to żeby kase wyrwać jak największą. Za rok poszukam również nowego ubezpieczenia, jak będzie nawet ok 50PLN tansze to uciekam z link4. Trzeba mieć rękę na pulsie, chwila nieuwagi i 200PLN w plecy, niby nie dużo ale nie po to mam łeb na karku żeby mnie ktoś frajersko skubał z monety. PZDRszkoda że tak póżno się dowiedziałem, mi wyszło 410,82 zł na cały rok (jednorazowo)Lukash pisze:właśnie wyliczyłem se składkę na auto na stronie proama.pl i wyszło mi 512 zł w dwóch ratach a jednorazowo 478 zł. więc jak będzie mi się koĂączyła polisa to uciekam z axa