[A6 C5 na C6 ] zobaczcie jak to robia inni
[A6 C5 na C6 ] zobaczcie jak to robia inni
zobaczcie jak to robia inni
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
pokrowce niczym szał pał z Tesco... :roll:
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .
- grzesiek_wroc
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jak czytam taką "ostrą" krytykę (delikatnie mówiąc), to wydaje mi się,że niektórzy zapominają, iż o gustach i guścikach się nie dyskutuje.Niestety, dość często spotykam taki ton. Taka wypowiedź świadczy tylko o jakichś kompleksach jej autora.Wyszczeli ktoś taki z taką opinią, a reszta powtarza, bo to jest takie "trendy", czy może on taki guru w kwesti stylizacji? Gość miał ochotę, wenę i kasę to zrobił, Ty nie zrobisz czegoś takiego, bo ... (coś tam), ja również nie, bo mnie na to zwyczajnie nie stać.
Jak spotkasz kumpla z laską, a ona Tobie nie będzie sie podobać, to użyjesz podobnego tonu?
Można oczywiście wyrazić swoją opinię, ale z taktem (w granicach przyzwoitości).
Mnie również się podoba i wcale nie boję się tego tu napisać!
Niech każdy "upiększa" swój samochód jak mu się podoba. Robienie pod publikę czy dlatego,że modne, to jest wiocha.
Wielkie dzięki dla tych, którzy nie ulegają "modzie" i nie boją się wyrazić odmiennej opini!
Chwała Wam za to!
Jak spotkasz kumpla z laską, a ona Tobie nie będzie sie podobać, to użyjesz podobnego tonu?
Można oczywiście wyrazić swoją opinię, ale z taktem (w granicach przyzwoitości).
Mnie również się podoba i wcale nie boję się tego tu napisać!
Niech każdy "upiększa" swój samochód jak mu się podoba. Robienie pod publikę czy dlatego,że modne, to jest wiocha.
Wielkie dzięki dla tych, którzy nie ulegają "modzie" i nie boją się wyrazić odmiennej opini!
Chwała Wam za to!
- PrZeMo_A6
- Forum Audi A6 / A7
Jaro,
Masz rację, samochód musi się wyróżniać z tłumu, i każdy robi to na swój sposób aby bardziej rzucał się w oczy
Nie wszystkie muszą wyglądać tak samo i jak ktoś nie przesadzi, nie zrobi z tego wsi - mam na myśli np. spojlery do seryjnego zawieszenia które są całe poobijane i popękane - to wszystko może wyglądać nie ciekawie
Grunt to dobry pomysł i oczywiście pieniądze - a popularne słowo "wiejski tuning" wzięło się oczywiście od Tede z TVN Turbo, Operacja Tuning, który lubi dotkliwie komentować pojazdy - wyobraźcie sobie jak Wy byście się poczuli gdyby ktoś tak dotkliwie skomentował wasze cacko
Pozdrawiam wszystkich serdecznie - są gusta i guściki o których się nie dyskutuje 8-)
Masz rację, samochód musi się wyróżniać z tłumu, i każdy robi to na swój sposób aby bardziej rzucał się w oczy

Nie wszystkie muszą wyglądać tak samo i jak ktoś nie przesadzi, nie zrobi z tego wsi - mam na myśli np. spojlery do seryjnego zawieszenia które są całe poobijane i popękane - to wszystko może wyglądać nie ciekawie

Grunt to dobry pomysł i oczywiście pieniądze - a popularne słowo "wiejski tuning" wzięło się oczywiście od Tede z TVN Turbo, Operacja Tuning, który lubi dotkliwie komentować pojazdy - wyobraźcie sobie jak Wy byście się poczuli gdyby ktoś tak dotkliwie skomentował wasze cacko

Pozdrawiam wszystkich serdecznie - są gusta i guściki o których się nie dyskutuje 8-)
CCCO - przewaga dzięki technice 

Masz rację, to on to lansuje, a przy okazji siebie.
Klient nie ma bladego pojęcia co mówi, bo tak się zna na motoryzacji.
Dziś oglądałem Operację tuning gdzie wyśmiewał stuningowaną 80 i nazwał ją poczciwą B4 , a była to B3.Nie wspominając o innych wpadkach.
Wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem ( w rozsądnych granicach), tak szeroko pojęty tuning jak i jego krytyka.Tylko o to mi chodzi.
Klient nie ma bladego pojęcia co mówi, bo tak się zna na motoryzacji.
Dziś oglądałem Operację tuning gdzie wyśmiewał stuningowaną 80 i nazwał ją poczciwą B4 , a była to B3.Nie wspominając o innych wpadkach.
Wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem ( w rozsądnych granicach), tak szeroko pojęty tuning jak i jego krytyka.Tylko o to mi chodzi.
wiecie kurcze co? że mi tam się to podoba i nawet pasuje do a6 ponieważ ma nowoczesny wygląd samo w sobie i zamontowanie duzego grilla nawet pasuje, bo widziałem w a4 z 1996 roku i to faktycznie nie pasowało, bo a4 jednak ma mniej nowoczesny wygląd niz a6.
[ Dodano: 2010-07-19, 22:27 ]
i powiem wam, że gdyba audi wprowadziło taki model i byłby to element liftingu, model byłby rozchwytywany jak świeże bułeczki, ale że ludzie sami na to wpadli żeby odrobinę unowocześnić auto to już wioskami rzucacie.
[ Dodano: 2010-07-19, 22:27 ]
i powiem wam, że gdyba audi wprowadziło taki model i byłby to element liftingu, model byłby rozchwytywany jak świeże bułeczki, ale że ludzie sami na to wpadli żeby odrobinę unowocześnić auto to już wioskami rzucacie.