Taki mam zderzak:
A taki chciałbym założyć:
Tak i ten dyfuzor nie jest w komplecie wlasnie sprzedawcy bardzo czesto na allegro go zdejmuja zeby sprzedac osobno dodatkowo o ile dobrze pamietam tam sa chyba jakies specjalne spink sruby na ktore sie go montuje, postaram sie odgrzebac gdzies temat ktorym ja sie poslugiwalem jak u sibie zakladalem to ci wrzuce tutaj nawet z numerami czesci.łapek pisze:Ok, czyli muszę mieć zderzak z zaślepkami halogenów, spryskiwaczy, pokrywa pod silnik, grill dyfuzor - chodzi Ci o to co jest na dole zderzaka? (to chyba zawsze jest w komplecie?). Mam oryginalny s line, ale po małej szkodzie z przodu ktoś założył zwykły bo nie widział różnicy... i teraz czas to sprostować.
Do Cooljack'a napisałem już na PW, ale może ktoś jeszcze zmieniał zderzak ze zwykłego na SLine? Zderzak już kupiłem - ze wszystkimi kratkami, osłonami i innymi pierdołami. Muszę jeszcze kupić dolne nadkola (plastikowe) i nie wiem czy brać zwykłe czy też SLine. Jeżeli kupię SLine to zastanawiam się czy będą pasować do górnych nadkoli, a z drugiej strony jeżeli kupię zwykłe to jak będą pasować do zderzaka SLine? Z tego co kolega piszę to nie ma problemu i u siebie nie wymieniał, ale chciałbym się upewnic jak to wygląda optycznie i czy nie ma problemu z mocowaniami, itd. Pzdrcooljack pisze:ja kolego robiłem swapa ze zwyklej wersji na s-line
potrzebujesz oczywiscie zderzak
zaslepki sprysków - sa inne i ciezko je dostac
kratki - jw.
te wzmocnienie dolnej kratki czasami przedają ze zderzakiem czasami bez ale nowe to koszt cos sto pare zł
dolna osłona pod zderzakiem jest inna....ale można ją stuningowac fleksem i pasi (jest delikatnie inaczej wyprofilowana krawedz od strony zderzaka
reszte przekładasz wraz z grilem plug & play
acha...nadkola pasują ale wydaje mi się ze s-linowe mają delikatnie inaczej uformowany doł od strony zderzaka.