Witam,
Moja kochana sprytna dziewczyna stłukła tylną lewą lampę kierunkowskazu.
Oryginalne w 100 C4 były pomarańczowe, a w A6 C4 kierunki były już czerwone.
Wiecie czy te kierunki wymiarami są takie same, bo wolał bym kupić lewą i prawą czerwoną, bo dużo lepiej bryka wygląda :-D
Poniżej linki, 1 to oryginał hella pomarańczowy(100 C4), 2 to lampa czerwona(avant A6C4).
http://www.allegro.pl/item809015668_lam ... nalna.html
http://www.allegro.pl/item809088313_aud ... _nowa.html
Pozdrawiam!
[100 C4 AAT 115km] Tylne lampy kierunkowskazów
Pasuje pod warunkiem ze od sedana do sedana... taka sama zaleznosc jest w AVANCIE...
Od sedana do avanta nie bedzie pasowac... tzn. na otwory wejdzie, ale w sedanie lampa boczna jest bardziej wypukla i w avancie bedzie wychodzila za obrys nadwozia..A jak zalozysz od avanta do ssedana to bedziesz mial duza szpare miedzy nadwoziem a lampa... aha i w avancie rog kierunku lampy jest dluzszy niz w sedanie...
Od sedana do avanta nie bedzie pasowac... tzn. na otwory wejdzie, ale w sedanie lampa boczna jest bardziej wypukla i w avancie bedzie wychodzila za obrys nadwozia..A jak zalozysz od avanta do ssedana to bedziesz mial duza szpare miedzy nadwoziem a lampa... aha i w avancie rog kierunku lampy jest dluzszy niz w sedanie...
V8 Americano Look
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Dokładnie tak jak napisał Angel

Angel pisze:Pasuje pod warunkiem ze od sedana do sedana... taka sama zaleznosc jest w AVANCIE...

Temat przerabiałem sam.. Po nieudolnej jeździe kierunki poszły w drobny mak.
A więc tak Angel 100 % racji, mnie sprzedawca zapewniał że lampa jest od Avanta.. Przyszła paczka, okazało się że była od sedana, za nic nie pasuje... Więc najlepiej spytać sprzedawce o nr z lampy wtedy będziesz miał pewność. Druga sprawa kup najlepiej 2 szt gdyż ja teraz mam każde inne za sprawą odcieni..
A więc tak Angel 100 % racji, mnie sprzedawca zapewniał że lampa jest od Avanta.. Przyszła paczka, okazało się że była od sedana, za nic nie pasuje... Więc najlepiej spytać sprzedawce o nr z lampy wtedy będziesz miał pewność. Druga sprawa kup najlepiej 2 szt gdyż ja teraz mam każde inne za sprawą odcieni..