Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[all]Pytanie o listwy chromowane.

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Limp_dick

[all]Pytanie o listwy chromowane.

Post autor: Limp_dick » 30 gru 2008, 14:14

Witam
Noszę się z zamiarem zakupu listw chromowanych (pewnie z wysyłki tudzież z allegro).
Mam pytanie na co zwracać uwagę przy wyborze listw - generalnie chodzi mi o te samoprzylepne dostępne na metry w rolkach - autko myje tylko na bezdotykówkach i czy przy powiedzmy 30 myciu listwy same nie odpadną? Pewnie temat przez Was był już przerabiany więc proszę o jakieś opinie na ten temat. Bardzo mile widziane namiary gdzie coś takiego a zarazem porządnego zakupić.Nie ukrywam ze wole wydać więcej a kupić raz.
pozdrawiam

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 30 gru 2008, 16:04

Hmmm mysle ze te listwy to wszystkie są do kitu... Nie spasujesz ich tak ładnie :-? Przynajmniej ja widząc je na autach aż mnie skreca jak ktoś coś takiego mogł przykleić... Po przyklejeniu moze i źle nie wyglądaja ale potem zmianiaja barwe... Chrom schodzi... A nie raz tak jak piszesz odklejają sie... Jeśli nie kupisz orginalów to nie kupuj chłamu na allegro...

Limp_dick

Post autor: Limp_dick » 30 gru 2008, 17:17

Właśnie pytam bo nie chce żadnego syfa kupić, żeby potem (powiedzmy po 2 tyg.) poświęcić 3x tyle czasu na usuwanie resztek dziadostwa. Generalnie to planuje zrobić chromowane obwódki wlotów(te 3 mniejsze) pod atrapą tylko cholera nie wiem czym żeby było dobrze.

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 30 gru 2008, 17:46

Ehhh nie radze Ci tego robić... Chodzi Ci o te wloty na zderzaku pod grillem? Bedzie to troche źle wyglądać... Kumpel ma tak w A4 i powiem ,że zalatuje mi wiochą... :roll: Myślalem ,że chcesz chrom wokoł szyb? Ja preferuje robic auto tak jak w orginałach wychodziły nic nowego nie dokladać... Czyli preferuje przeróbki samochodu pod kontem Np. RS6,S6 ogolnie elementy które były w S-line... <ok>

Limp_dick

Post autor: Limp_dick » 30 gru 2008, 18:13

Tak myślałem co by może uroku dodało. Tak to mam już ramki szyb chromowane i podobno jakiś pakiet wyposażenia od S6 skóra,bose i inne cary mary jakieś. Planuje w najblizszym czasie lekko ciemne szybki tak ok 20-30%. i polerowane alu. wrzucić. A jako ze laminatem auta obwieszał nie będę to pomyślałem właśnie o takich chromowanych dodatkach.

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 30 gru 2008, 18:28

Hmmmm jak dla mnie to w zupełności wystarczy chrom wokól szybek..Jesli już tak bardzo chcesz więcej chromu to zamontuj sobie lusterka chromowe all'a RS6/S6 luknij do mnie na autko.... Link do autka masz u mnie pod tym postem... A do ciemnych szybek to jestem zaaa <ok>

Limp_dick

Post autor: Limp_dick » 30 gru 2008, 19:20

No nie powiem "Niunkę" to niczego sobie masz <ok> ,
hmmmmmmm zabiłeś mi klina na te lusterka (A to nakładki są czy kpl. lusterka ?) Naprawdę dużo eleganckiego uroku dodaje. Będę musiał jeszcze sprawdzić czy do C4'ki takie mają. A odnośnie szybek to jak byś chciał ciemnić to polecam WWW.AUTO-SONAR.COM wycenili mi kpl. autko bez przedniej czołowej tylko na 480zł a to w sumie aż 7 szybek jest.A gwarancji 7 lat dają. Kumple tam szybki robili pooglądałem i powiem ze znają się na robocie. Więc z czystym sumieniem mogę polecić jak byś w planach miał.

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 30 gru 2008, 21:11

Nakładek bym nie kupił bo to ograzu widać i brzydko to wygląda... To są całe lusterka <ok> IN.PRO made in Germany... Więc nie jakaś licha podróbka... Swoją drogą to czy przypadkiem nie masz takich samych lustrek? <ok>

Szybki to baaaaardzo tanio... U mnie biorą za cale autko koło 600-700zl...

Limp_dick

Post autor: Limp_dick » 30 gru 2008, 23:11

Lusterka kształtowo mam takie same tyle że nie w chromie :( a w kolorze nadwozia czytaj zielony metalic stąd padło moje pytanie o nakładkach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja