Witam
Noszę się z zamiarem zakupu listw chromowanych (pewnie z wysyłki tudzież z allegro).
Mam pytanie na co zwracać uwagę przy wyborze listw - generalnie chodzi mi o te samoprzylepne dostępne na metry w rolkach - autko myje tylko na bezdotykówkach i czy przy powiedzmy 30 myciu listwy same nie odpadną? Pewnie temat przez Was był już przerabiany więc proszę o jakieś opinie na ten temat. Bardzo mile widziane namiary gdzie coś takiego a zarazem porządnego zakupić.Nie ukrywam ze wole wydać więcej a kupić raz.
pozdrawiam
[all]Pytanie o listwy chromowane.
Hmmm mysle ze te listwy to wszystkie są do kitu... Nie spasujesz ich tak ładnie :-? Przynajmniej ja widząc je na autach aż mnie skreca jak ktoś coś takiego mogł przykleić... Po przyklejeniu moze i źle nie wyglądaja ale potem zmianiaja barwe... Chrom schodzi... A nie raz tak jak piszesz odklejają sie... Jeśli nie kupisz orginalów to nie kupuj chłamu na allegro...
Ehhh nie radze Ci tego robić... Chodzi Ci o te wloty na zderzaku pod grillem? Bedzie to troche źle wyglądać... Kumpel ma tak w A4 i powiem ,że zalatuje mi wiochą... :roll: Myślalem ,że chcesz chrom wokoł szyb? Ja preferuje robic auto tak jak w orginałach wychodziły nic nowego nie dokladać... Czyli preferuje przeróbki samochodu pod kontem Np. RS6,S6 ogolnie elementy które były w S-line... 

Tak myślałem co by może uroku dodało. Tak to mam już ramki szyb chromowane i podobno jakiś pakiet wyposażenia od S6 skóra,bose i inne cary mary jakieś. Planuje w najblizszym czasie lekko ciemne szybki tak ok 20-30%. i polerowane alu. wrzucić. A jako ze laminatem auta obwieszał nie będę to pomyślałem właśnie o takich chromowanych dodatkach.
No nie powiem "Niunkę" to niczego sobie masz
,
hmmmmmmm zabiłeś mi klina na te lusterka (A to nakładki są czy kpl. lusterka ?) Naprawdę dużo eleganckiego uroku dodaje. Będę musiał jeszcze sprawdzić czy do C4'ki takie mają. A odnośnie szybek to jak byś chciał ciemnić to polecam WWW.AUTO-SONAR.COM wycenili mi kpl. autko bez przedniej czołowej tylko na 480zł a to w sumie aż 7 szybek jest.A gwarancji 7 lat dają. Kumple tam szybki robili pooglądałem i powiem ze znają się na robocie. Więc z czystym sumieniem mogę polecić jak byś w planach miał.

hmmmmmmm zabiłeś mi klina na te lusterka (A to nakładki są czy kpl. lusterka ?) Naprawdę dużo eleganckiego uroku dodaje. Będę musiał jeszcze sprawdzić czy do C4'ki takie mają. A odnośnie szybek to jak byś chciał ciemnić to polecam WWW.AUTO-SONAR.COM wycenili mi kpl. autko bez przedniej czołowej tylko na 480zł a to w sumie aż 7 szybek jest.A gwarancji 7 lat dają. Kumple tam szybki robili pooglądałem i powiem ze znają się na robocie. Więc z czystym sumieniem mogę polecić jak byś w planach miał.