Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[All]Przyciemnienie wszystkich szyb-trick podczas kontroli

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
Baksik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Baksik » 25 sty 2009, 12:31

MISIEK_A6, ty masz pięknie przyciemniony szyby, nie za ciemne nie za jasne w sam raz :P
"Prędkość nie zabija, tylko szybkie jej wytracanie"

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 25 sty 2009, 23:57

censored, mu sie pomyliło z Misiek-TDI <ok>

Awatar użytkownika
DoRuS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: DoRuS » 26 sty 2009, 01:37

misiekTDI tez mam 30-stki i pieknie wyglada... zreszta jezdzilem rok na przyciemnionych i nagle 4 rano jade do pracy policja mnie zatrzymala za szyby.. dostalem $80 do zaplaty... ale bylo ciemno jak w d... wziela maszynke i jej wyszlo ze mam za 3% za ciemne po klutniach dala osiem dych plus 115 dolcow za niby nieczytelna kartke z ubezpieczeniem (za moj pysk) ale odmowilem mandatow poszedlem do sadu powiedzialem ze bylo ciemno dali mi "not guilty" i pokazalem kartke z ubezpieczeniem i kolejne uniewinnienie...

jest taka prawda ze pod koniec kazdego miesiaca wala mandaty jak poje...ni za nic!!! albo jak im sie nudzi tak jak wtedy o 4 rano... bo jak mozna wytlumaczyc scigalem sie z kolega zapierniczalismy kolo 200 na godzine po lewym pasie, zatrzymala nas policja sprawdzila papiery i kazala wolniej jezdzic...? bez palcenia bez punktow...?!

-Misiek-
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: -Misiek- » 26 sty 2009, 02:15

DoRuS, ale Ty chyba jeszcze się nie chwaliłeś oficjalnie swoją zieloniutką? bo z chęcią bym zobaczył Twoje szybki <ok>

Awatar użytkownika
DoRuS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: DoRuS » 26 sty 2009, 04:49

Misiek-TDI, chetnie bym sie pochwalil.... ale chce jeszcze te kola zalozyc i obnizyc niunke i wtedy zrobic pare fotek i wrzucic na forum... bo juz pare fajnych dodatkow zrobilem.... cierpliwosci stary cierpliwosci <ok> <ok>

Awatar użytkownika
fanatyk_aut
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: fanatyk_aut » 11 mar 2009, 20:13

To oczekujemy foteczek !! ;-) Wracajac do mandatow twoich :-) to w Ameryce da sie wszystko załatwić??? Zartuje!!! Pozdrawiam ze Swietego Miasta!!!
POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA !!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja