[All]Przyciemnienie wszystkich szyb-trick podczas kontroli
misiekTDI tez mam 30-stki i pieknie wyglada... zreszta jezdzilem rok na przyciemnionych i nagle 4 rano jade do pracy policja mnie zatrzymala za szyby.. dostalem $80 do zaplaty... ale bylo ciemno jak w d... wziela maszynke i jej wyszlo ze mam za 3% za ciemne po klutniach dala osiem dych plus 115 dolcow za niby nieczytelna kartke z ubezpieczeniem (za moj pysk) ale odmowilem mandatow poszedlem do sadu powiedzialem ze bylo ciemno dali mi "not guilty" i pokazalem kartke z ubezpieczeniem i kolejne uniewinnienie...
jest taka prawda ze pod koniec kazdego miesiaca wala mandaty jak poje...ni za nic!!! albo jak im sie nudzi tak jak wtedy o 4 rano... bo jak mozna wytlumaczyc scigalem sie z kolega zapierniczalismy kolo 200 na godzine po lewym pasie, zatrzymala nas policja sprawdzila papiery i kazala wolniej jezdzic...? bez palcenia bez punktow...?!
jest taka prawda ze pod koniec kazdego miesiaca wala mandaty jak poje...ni za nic!!! albo jak im sie nudzi tak jak wtedy o 4 rano... bo jak mozna wytlumaczyc scigalem sie z kolega zapierniczalismy kolo 200 na godzine po lewym pasie, zatrzymala nas policja sprawdzila papiery i kazala wolniej jezdzic...? bez palcenia bez punktow...?!
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7