[A6 C5] Przednie lampy
No mniej wiecej wiem czym jest przód sklejony, o tył pytałem z myślą czy da się te lampy rozłożyć i złożyć spowrotem. Bo jeśli tak, to można by je było doposażyć w diody.DoRuS pisze:John, zle napisalem jesli chodzi o tylne lampy wyglada to tak ze krawedzie klosza i obudowy byly rozgrzane i przylozone do siebie bo widac wyraznie ze jest stopione i to mialo trzymac. a co do przednich lamp to jest sklejone podobnym do silikonu do okien miekkie i sie ciagnie;) i zaje...scie trzyma
Miałem na myśli światła tylne. Sposób rozklejania przednich jest mi dobrze znany.sadzik65439 pisze:John, ja rozkleilem lampy wkladajac je wczesniej na 7 minut do piekarnika nagrzanego na 70 stopni
Klej rozgrzal sie na tyle za latwo zlo lampy rozszczelnic wiec jezeli chcesz je rozkleac to polecam ten sposob
Zazdroszczę wam tylko tego w Usa, że macie taką dowolność przy własnych modyfikacjach oświetlenia. W europie to tylko homologacja tu, homologacja tam, wszędzie ta zasr... homologacja. Nie chodzi mi o przesunięcie halogenów, tylko o całokształt oświetlenia samochodowego.DoRuS pisze:a wczoraj zabralem sie za boczne kratki i przemieszczenie halogenu:)
z tym masz racje i za to chocby hameryke lubie! ALE duzo ludzi przesadza wkladajac hidy w zwykle lampy itp....John pisze:Zazdroszczę wam tylko tego w Usa, że macie taką dowolność przy własnych modyfikacjach oświetlenia. W europie to tylko homologacja tu, homologacja tam, wszędzie ta zasr... homologacja. Nie chodzi mi o przesunięcie halogenów, tylko o całokształt oświetlenia samochodowego.
"AUDI A6 C5 DAYLINE DEVIL EYES LAMPY LED DIODOWE DO JAZDY DZIENNEJ"censored pisze:radek85, w nocy i może nie najgorzej świecą ale te paski led nie są do jazdy dziennej to po pierwsze a po drugie jakość pozostawia wiele do życzenia.
Dzienne a widać je tylko w nocy. Te reflektory to shit jakich mało. Większość jest wyprodukowana przez firmę Sonar, a ta nazwa oznaczać może wszystko. Od matowiejących kloszy do tragicznej jakości świecenia.
- patryk3211
- Forum Audi A6 / A7
Nie wiem czy to to samo co SONARale warto spojrzeć:
http://www.dectane.de/artikelueber.php? ... 51d6f87aa9
a tu link do listwy INPRO:
http://www.dectane.de/artikelueber.php? ... 51d6f87aa9
a tu link do listwy INPRO:
A6V6