mam pytanie odnośnie Audi A6 C6 2004 3.0. Otóż przeglądałem forum w celu znalezienia informacji czy jest możliwa zmiana na przedni zderzak z RS6.
Przeczytałem tutaj jeden temat, ale nie do końca jest zgodny z moją wizją dlatego postanowiłem założyć swój własny temat. Dodam tylko, że przeczytałem bardzo dużo zagranicznych stron na ten temat, ale dalej nie jestem w stanie jasno określić czy jest to możliwe.
Więc chodzi mi o takie coś:
Chodzi mi o cały przód, czyli zderzak, lampy i prawdopodobnie maska. Moje pytania są następujące:
1. Czy jest to w ogóle możliwe?
Wszystkie wątki które przeczytałem dotyczą wersji C7 lub C6 po lifcie. Niestety mój model to C6 przed liftem... Nie planuje zmieniać samochodu, a "pobawić" się tym.
2. Jaki może być tego koszt?
Zdaje sobie sprawę, że koszt takiego przedsięwzięcia może być wyższy niż wartość auta (i na pewno tak jest). Mimo wszystko chciałbym to zrobić. Dużo mniej lub więcej niż 15 tyś. zł?
3. Kto może to zrobić?
Niestety sam nie mam dużych zdolności i możliwości. Ponadto, praca pochłania bardzo dużo mojego czasu i nie miałbym kiedy siętym zająć. Jeśli jest specjalista który może to zrobić to czemu nie

Pozdrawiam,
Mateusz