[c5 a6 avant] płetwa na dachu - antena + gps
[c5 a6 avant] płetwa na dachu - antena + gps
Gdzie i skąd dorwac płetwe antenową do c5 w avancie? Ale z gps. Widziałem na allegro płetwy ale tylko sama antena, bez odbiornika gps. Jest to w ogóle możliwe taka przemiana nie wkladajac w to 3 tysiecy? 

Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, 23:22 przez kolega26, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
Re: [c5 a6 avant] płetwa...
Nikt nie wie? A wogóle ktoś widział Avant z taką anteną?
ja kupilem atrape pletwy... dalem do lakiernika ktopry m ja pieknie pomalowal w kolorze nadwozia... potem moj kolega sympatyczny:D zrobil mi w niej 2 w jednym. mam tam antene gps i antene od radia satelitarnego. dokladnie to niewiem ktoredy poscil kable i jak to zrobil ale to bylo najtansze wyjscie:) i bardzo ladnie wyglada.
Tak ale przecież płetwy sa w wiekszości nowych modeli Audi
Nowe a6, a8, Q7 itd... 

Ostatnio zmieniony 21 sie 2009, 13:23 przez kolega26, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
u mnie to tak wyglada...
[ Dodano: 2009-08-21, 23:21 ]
niepamietam dokladnie bo bylo to ze dwa lata temu... mialem wtedy zakladac pionerka avic z gps i radiem satelitarnym a te anteny co daja w zestawie sa okrotne brzydkie na magnes wiec wpadlem na pomysl zeby kupic atrape i tam to jakos wsadzic. pamietam ze sciagal tylne oswietlenie pasazerow i chyba puscil to po tylnym slupku potem przez prog az do radia... a ze radia niekupilem wiec to zostalo tzn te dwie wtyczki... ladnie solidnie estetycznie:)
[ Dodano: 2009-08-21, 23:21 ]
niepamietam dokladnie bo bylo to ze dwa lata temu... mialem wtedy zakladac pionerka avic z gps i radiem satelitarnym a te anteny co daja w zestawie sa okrotne brzydkie na magnes wiec wpadlem na pomysl zeby kupic atrape i tam to jakos wsadzic. pamietam ze sciagal tylne oswietlenie pasazerow i chyba puscil to po tylnym slupku potem przez prog az do radia... a ze radia niekupilem wiec to zostalo tzn te dwie wtyczki... ladnie solidnie estetycznie:)