Plastidip a radar
Plastidip a radar
Witam planuje pomalować grill mojej a6 i mam pytanie czy można zamalowac plastidipem osłonę od distronic'a (mały kwadracik na dole grilla jak by ktos mnie nie zrozumiał o co chodzi)
- adrian1115
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Przepraszam za odgrzanie. Moze ktos podac numery modulow i radaru albo polska/angielska nazwe? Probowalem znalezc po distronicu ale niestetu nic. Byl sam modulek do tempomatu ale samego radaru nigdzie.
Edit: Sam sobie odpowiem-da sie wszystko znalezc na forum jednak. Nieoplacalna robota.
Aby trzymac sie tematu - nie bedzie to dobrze dzialac pokryte dipem,zasadna nie jest dokladnie taka sama jak przy czujnikach parkowania(one dzialają bez zarzutów pokryte plasti dipem). Nie widze w ogole sensu probowac go nawet zamalowywac(i tak do nie widac wiec po co?) a i grzalke szlag moglby trafic.
Edit: Sam sobie odpowiem-da sie wszystko znalezc na forum jednak. Nieoplacalna robota.
Aby trzymac sie tematu - nie bedzie to dobrze dzialac pokryte dipem,zasadna nie jest dokladnie taka sama jak przy czujnikach parkowania(one dzialają bez zarzutów pokryte plasti dipem). Nie widze w ogole sensu probowac go nawet zamalowywac(i tak do nie widac wiec po co?) a i grzalke szlag moglby trafic.