[A6 C5 2.5 TDI ] operacja tuning
Re: [A6 C5 2.5 TDI ] operacja tuning
hmm, jak to mowia, dobre kolo i gleba, i nic wiecej nie trzeba :mrgreen:
łooo panie, 10 cm, to mozna jeszcze posadzic :mrgreen:Radek:) pisze:blenda jest poliftowa czarna szyby byly juz sciemnione w tuning1 zawieszenie w najnizszym miejscu ma 10 cm felunie 17"
ja nie bede sie wypowiadal ile jest u mnie bo i tak sporo osob twierdzi ze ja jakis nienormalny jestem :-P (moja mama tez tak twierdzi)
pierwsze co zrobię to zaprowadzę ją do lakiernika żeby skasował odpryski na listwach drzwi
myślałem o zdemontowaniu lamp i ich wyczyszczeniu od środka tył przyciemnić folia
gleba nie wchodzi za bardzo w grę ponieważ w ÂŁukowie jest pełno dziur można zostawić zawieszenie felgi montaż na wiosnę podkusiło mnie ją trochę po modernizować ponieważ kumpel swoją borę w tun rzucił myślałem o montażu navi w środku i modułu grzania foteli mam recaro więc fajnie to by sie komponowało wszystko szybki kumpel miał certyfikaty muszę do niego podjechać i zobaczyczy jest jeszcze w kraju
myślałem o zdemontowaniu lamp i ich wyczyszczeniu od środka tył przyciemnić folia
gleba nie wchodzi za bardzo w grę ponieważ w ÂŁukowie jest pełno dziur można zostawić zawieszenie felgi montaż na wiosnę podkusiło mnie ją trochę po modernizować ponieważ kumpel swoją borę w tun rzucił myślałem o montażu navi w środku i modułu grzania foteli mam recaro więc fajnie to by sie komponowało wszystko szybki kumpel miał certyfikaty muszę do niego podjechać i zobaczyczy jest jeszcze w kraju
Witam kolegów ponownie odłożyłem trochę kasy i myślę o zmianie lamp tył i przód ale nie wiem co założyć o przodzie myślałem żeby założyć z dużą soczewą jak po lifcie a tył nie mam koncepcji jakie może byście coś podrzucili myślałem o tych ale nie wiem czy będą pasować
http://allegro.pl/lampy-nowe-audi-a6-s6 ... 96814.html
lub
http://allegro.pl/lampy-audi-a6-c5-avan ... 72379.html
http://allegro.pl/lampy-nowe-audi-a6-s6 ... 96814.html
lub
http://allegro.pl/lampy-audi-a6-c5-avan ... 72379.html
Witam jutro odbieram swoje Audi od lakiernika trochę mi ją odświeżył myślałem o założeniu oznaczeń sline tylko nie wiem ile mam emblematów zamówić
grill
na tylne drzwi lewe i prawe
gdzie jeszcze
Druga sprawa czy moglibyście mi podesłać link z allegro do lamp z dużą soczewką bo nie podobają mi się te z niby dziennymi a te z ringami wyglądają jak z BMW.
W swojej audi z 98r mam lampy z małą soczewką i tymi punkcikami w koło w tej z dużymi soczewkami wydaje mi się że w kierunkach są postojów ki jeśli się mylę to z góry przepraszam.
Nie wiem też jakie założyć lampy na tył żeby ładnie się komponowały z srebrnym kolorem
grill
na tylne drzwi lewe i prawe
gdzie jeszcze

Druga sprawa czy moglibyście mi podesłać link z allegro do lamp z dużą soczewką bo nie podobają mi się te z niby dziennymi a te z ringami wyglądają jak z BMW.
W swojej audi z 98r mam lampy z małą soczewką i tymi punkcikami w koło w tej z dużymi soczewkami wydaje mi się że w kierunkach są postojów ki jeśli się mylę to z góry przepraszam.
Nie wiem też jakie założyć lampy na tył żeby ładnie się komponowały z srebrnym kolorem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zenek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Na przód zerknij jakie ja mam lampy. od końca 1999 do połowy 2001 wychodziły tzw. póllift, większa soczewka, pozycja fakt w ciut innym miejscu ale nadal w lustrze drogowych, w kierunku żarówka jest zakryta. Bez przeróbek pasują do Twojej wersji i to jest jedyny sensowny tuning. Na tył mam na oku lampy LED DECTANE, ja rozglądam sie za czerwonymi gdzie kierunek i wsteczne są clear, ale może Ciebie zainteresują inne (np. całe srebrne czy czarne - kwestia gustu).
PS. Jak byś się zdecydował zmieniać koła fo chętnie bym przygarnął takie kółka 17'' na lato
O widzę że kolega przedemną już pokazał o jakie lapmy chodzi. Jeżeli jeszcze nie masz to polecam odrazu poszukać fabrycznego xenonu.
PS. Jak byś się zdecydował zmieniać koła fo chętnie bym przygarnął takie kółka 17'' na lato

O widzę że kolega przedemną już pokazał o jakie lapmy chodzi. Jeżeli jeszcze nie masz to polecam odrazu poszukać fabrycznego xenonu.